Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου, 2020

“Γληγοράκης” με… Τραμπ στη Βόνιτσα(και ολίγο Κυριάκο)!

glh

Ξέφυγε λιγάκι από τα καθιερωμένα ο Αχυρένιος Γληγοράκης στη Βόνιτσα φέτος. Το παραδοσιακό δρώμενο απέκτησε πιο πολύ καρναβαλικό περιεχόμενο και οι πολιτικές αναφορές έδωσαν και πήραν. Όπως βλέπετε είχαν και το σχετικό… πρόσημο διότι το επίκεντρο ήταν το αεροδρόμιο.

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε ένα αεροπλάνο με το όνομα του Τραμπ πάνω, προσωποποιώντας, ίσως, αυτά που πρόκειται να φέρει η ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου στο Άκτιο. Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και από τις μαθήτριες ντυμένες αεροσυνοδούς που κρατούν η μία ταμπέλα με σβησμένο το «κρατικός»για τον Αερολιμένα στο Άκτιο και η άλλη αντίστοιχη ταμπέλα με την κόντρα που αναπτύσσεται μεταξύ Βόνιτσας και Πρέβεζας για το που ανήκει το αεροδρόμιο. Η ταμπέλα μάλλον φαίνεται να αποδίδει την κόντρα στην Fraport.

Τα πολιτικά μηνύματα δεν σταμάτησαν εκεί. Υπήρχαν κι από την κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς επιλέχτηκε το εξής… ένα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάνω στο γάιδαρο! Αν και στην αντιπολίτευση προσφέρθηκε για τον σχετικό χλευασμό. Και που να κυβερνούσε δηλαδή!

glh3

glh2

ο (Υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.