Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

H άποψη της τοπικής αστυνομίας για τις κλοπές

H άποψη της τοπικής αστυνομίας για τις κλοπές

ELAS KLOPESMπαράζ κλοπών και διαρρήξεων (σε κατοικίες, εμπορικά και αποθήκες) καταγράφεται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Αγρινίου. Βέβαια δεν πρόκειται για νέο φαινόμενο ενώ πολλές είναι και οι συλλήψεις δραστών.
Στην τοπική κοινωνία η διάχυτη άποψη πάντως είναι πως πρόκειται για έξαρση της σχετικής παραβατικότητας ωστόσο αντίθετη άποψη εκφράζει ο αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας Γιάννης Ματσούκας. Yπογραμμίζει   πως στις περισσότερες περιπτώσεις τα συμβάντα εξιχνιάζονται , η αστυνομία ανταποκρίνεται άμεσα και σημειώνονται συλλήψεις ενώ βαρύτητα από την αστυνομία έχει δοθεί στην πρόληψη.

Δείτε το σχετικό θέμα της τηλεόρασης του Αχελώου:

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Αγρινιωτης

    Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της τουλάχιστον κατασταλτικά όσο για τη πρόληψη της παραβατικότητας έχουν αρμοδιότητα και ευθύνη κ άλλοι φορείς και κυρίως η τοπική αυτοδιοίκηση αλλα κ η περιφέρεια καθώς κ η πολιτεία δια των φορέων της. Πάντως επίθεση θητείας του κ. Ματσούκα η τοπική αστυνομία δρα αποφασιστικά κ στοχευμένα

  2. securitas

    Δυστυχώς ή έξαρση της εγκληματικότητας είναι σε όλη την Ελλάδα και θα πρέπει και εμείς να περνούμε τα απαραίτητα μέσα για την προστασία μας μια πολύ καλή λύση είναι τα συστήματα ασφάλειας που και αυτά μας δίνουν ένα μεγάλο ποσοστό ασφάλειας και έχουν και τη δυνατότητα να συνδεθούν σε κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού και αν γίνει απόπειρα διαρρήξεις το κέντρο μπορεί να ειδοποίηση την αστυνομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.