Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

27 συλλήψεις για ρευματοκλοπές σε καταυλισμό του Αιτωλικού

27 συλλήψεις για ρευματοκλοπές σε καταυλισμό του Αιτωλικού

astynomia

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα  σε καταυλισμό στο Αιτωλικό.  Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και  συνελήφθησαν  27  συνολικά άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε προχθές (22-5-2015), το πρωί, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε καταυλισμό στο Αιτωλικό.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, του Τμήματος Τροχαίας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας.

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης έγινε έλεγχος σε  27  κτίσματα – παραπήγματα του καταυλισμού, τα οποία ρευματοδοτούνταν παράνομα από παρακείμενο πυλώνα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν ισάριθμοι ημεδαποί, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών.

Υπογραμμίζεται ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.