Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

KEΔΑ Αγρινίου και άλλα Νομικά Πρόσωπα ΟΤΑ δεν υπέβαλλαν οικονομικά στοιχεία

KEΔΑ Αγρινίου και άλλα Νομικά Πρόσωπα ΟΤΑ δεν υπέβαλλαν οικονομικά στοιχεία

delta_financial2-620x320Σχεδόν το ένα τρίτο των Νομικών Προσώπων των ΟΤΑ δεν έχουν υποβάλει εντός του 2014 τα οικονομικά τους στοιχεία. Αυτό προκύπτει από έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών που αποκαλύπτει η aftodioikisi.gr. 

Σύμφωνα με τον πίνακα 335 από τα περίπου 1000 νομικά πρόσωπα δεν έχουν υ̟ποβάλλει μέχρι σήμερα οικονοµικά στοιχεία εννιαµήνου (Ιαν. -Σε̟πτ. 2014). Γι’ αυτό και στο έγγραφό του το ΥΠΕΣ μαζί με την υποβολή οικονομικών στοιχείων Γ’ τριμήνου 2014 συγκεκριμένων Νομικών Προσώπων Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλαίσιο της υποχρέωσης της Χώρας για αποστολή τριμηνιαίων οικονομικών στοιχείων, ζητά να αποσταλούν έως την 5η ∆εκεμβρίου 2014 και τα οικονομικά στοιχεία όσων νομικών προσώπων λείπουν.

Mεταξύ αυτών η ΚΕΔΑ του δήμου Αγρινίου, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας και η Τουριστική- Επενδυτική Δημοτική Ανωνυμη Εταιρεία δήμου Ακτίου- Βόνιτσας, η Κοινωφελής επιχείρηση δήμου Μεσολογγίου, οι Κοινωφελής Επιχειρήσεις  δήμων Ναυπακτίας και Ξηρομέρου καθώς και δύο Νομικά Πρόσωπα του δήμου Θέρμου.

Ο Πίνακας με τα νομικά πρόσωπα που δεν έχουν υποβάλει τα οικονομικά στοιχεία

 Το Έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών

www.aftodioikisi.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.