Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Η Αγίου Κωνσταντίνου, πάντως, έχει φως όλο το 24ωρο εδώ και τρεις μέρες…

Η Αγίου Κωνσταντίνου, πάντως, έχει φως όλο το 24ωρο εδώ και τρεις μέρες…

Ενώ ο χιονιάς που έφτασε μέχρι και στο Αγρίνιο έφερε μικροπροβλήματα στα δίκτυα και στην ηλεκτροδότηση από χθες(σημ: κάποιος να πάρει τη ΔΕΗ να της πει πως η περιοχή “Πεταλούδα” δεν έχει ρεύμα από το πρωί!), φαίνεται ότι εξακολουθεί η πόλη να έχει τα φώτα αναμμένα σε κάποιες περιπτώσεις!

Και το παράδοξο είναι ότι ειδοποιούν οι πολίτες αλλά ο διακόπτης αργεί πολύ να κλείσει. Κάπως έτσι, μια επισκέπτρια του agrinionews.gr μας ενημέρωσε σήμερα ότι τα φώτα στην Αγίου Κωνσταντίνου, όπου μένει, έχουν μείνει νυχθημερόν ανοιχτά παρότι ειδοποίησε τον δήμο.

Για την ακρίβεια πήρε τις υπηρεσίες ηλεκτροφωτισμού και δεν της απάντησε κάποιος αλλά μετά πήρε στο τμήμα πολιτικής προστασίας και το σήκωσαν άμεσα. Εκεί τους εξήγησε από χθες πως έχει η κατάσταση, της είπαν ότι κατέγραψαν το γεγονός αλλά και πάλι σήμερα τα φώτα είναι… τέντα!

Όπως το περιγράφει η ίδια: «Καλημέρα και χρόνια πολλά(σ.σ. επίσης!) Βρίσκομαι στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου κι εδώ και τρεις μέρες τα φώτα στους δρόμους είναι αναμμένα μέρα νύχτα .

Επικοινώνησα εχτές με τον Δήμο να τους ενημερώσω, το τηλέφωνο που είχαν όσο αφορά την ηλεκτροδότηση δεν το σήκωνε κανένας. Πήρα στην πολιτική προστασίας του Δήμου απάντησαν κατευθείαν μεν, είπαν ότι θα το δηλώσουν μέχρι το μεσημέρι που ξαναπροσπάθησα και πήρα πάλι μου είπαν ότι έχουν ενημερώσει αλλά κανείς δεν έκανε κάτι για αυτό σήμερα είναι η τρίτη μέρα που είναι συνεχόμενα ανοικτά»…

Για του λόγου το αληθές πέρασε και η στήλη από την περιοχή και είναι όντως τα φώτα ορθάνοιχτα, με τις φωτογραφίες να έχουν βγει λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι! Στον πενταψήφιο αριθμό για τις βλάβες αλλά και στο σταθερό στον ηλεκτροφωτισμό απάντησε κανείς σε δυο προσπάθειες που κάναμε, προφανώς γιατί τρέχουν με τα μικροπροβλήματα της χθεσινής μέρας.

Ναι, αλλά κάποιος πρέπει να κατεβάσει τον διακόπτη, βρε παιδιά!

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.