Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

Η άσφαλτος σε ΔΑΚ και Ψηλογέφυρο και οι «χιλιοταλαιπωρημένοι δρόμοι»

Μεγάλη κουβέντα έχει ξεσπάσει για τις ασφαλτοστρώσεις των τελευταίων ημερών στο Αγρίνιο, ειδικά εκείνη η ολοκαίνουργια άσφαλτος προς το ΔΑΚ Αγρινίου έχει προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις.
Σχετική είναι και η ανάρτηση του αντιδημάρχου Νίκου Γκρίζη για το θέμα στο facebook έχοντας μάλιστα «ταγκαρισμένα» και όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του συνδυασμού.
Τι αναφέρει στο προφίλ του; «Δρόμος προς το ΔΑΚ “ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ” αλλά και προς το Ψηλογέφυρο Αγρινίου. Η ασφαλτόστρωση ξεκινά από τον κόμβο σταδίου. Δρόμοι χιλιοταλαιπωρημένοι…»
Όσοι είναι… φουλ υποψιασμένοι λένε πως είναι μεγάλη σύμπτωση να μπαίνει καινούρια άσφαλτος σε όλο τον δρόμο προς το ΔΑΚ Αγρινίου λίγες μέρες πριν έλθει ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην πόλη.
Αντίθετα οι… υπερασπιστές λένε πως τα έργα δεν είναι μόνο για το ΔΑΚ αλλά και προς το Ψηλογέφυρο. Υπάρχουν μάλιστα μαρτυρίες που λένε πως εδώ και σχεδόν δέκα ημέρες υπήρχαν προπαρασκευαστικές εργασίες για την ασφαλτόστρωση και τότε δεν είχε αποφασιστεί ακόμη ο ερχομός του αρχηγού της ΝΔ στο Αγρίνιο.
Όπως και να έχει πάντως, ακόμη κι αν οι απόψεις διίστανται και υπάρχει πάντα ο σκεπτικισμός της …λακκούβας τέτοιες εποχές, οι ρεαλιστές λένε «ας γίνονται δρόμοι στο ταλαιπωρημένο Αγρίνιο κι ας συνδυάζονται και με τις προεκλογικές εκδηλώσεις και τους αρχηγούς κομμάτων». Εκεί θα τα χαλάσουμε τώρα;

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. Παππας αθανασιος

  Αυτό που είναι σημαντικά και επικίνδυνα λανθασμένο είναι όταν η εργασία κατασκευής-συντηρησης ενός δρόμου ξεκινά και σταματά στην ασφαλτόστρωση.
  Εννοώ χωρίς διαγραμμιση, οριζόντια και κάθετη σήμανση, πινακίδες ορίου ταχύτητας και φωτισμό. Τότε λέγεται δρόμος και είναι έργο!

 2. Anonimos

  Στο ΔΑΚ γιατι εριξαν τωρα πισσα; Επειδή θα μιλήσει ο Κυριακος; ή επειδή κρατούσε απόνερα!!!!

 3. Αντώνης

  Θα πρέπει να ντρέπονται όσοι λένε ότι είχε γίνει προεργασία για την ασφαλτόστρωση στο ΔΑΚ. Χωρίς να γδαρθεί προηγουμένως το παλιό οδόστρωμα έτσι ώστε να απαλειφθούν οι λακκούβες μέσα σε δύο μέρες έπεσε μια φλούδα άσφαλτος και αυτό ήταν όλο. Περιμένουμε πότε θα γίνουν οι διαγραμμίσεις και τα αποχετευτικά!!!!

 4. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

  ΦΙΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΔΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΛΟΓΕΦΥΡΟ.ΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΤΕΣ;ΥΓ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΛΟΔΑΙΧΟΥΜΕΝΑ,ΑΛΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΠΙΤΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.