Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Νεότερα στοιχεία για τη σταυροδοσία των υποψηφίων του συνδυασμού Παπαναστασίου


Καθώς έχει οριστικοποιηθεί το αποτέλεσμα των συνδυασμών το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στη σταυροδοσία των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων στο δήμο Αγρινίου.
Ο συνδυασμός του Γιώργου Παπαναστασίου αναμένεται να εκλέξει 19 συμβούλους, 10 εκ των οποίων στην ενότητα του Αγρινίου. Η μάχη για κάποιες θέσεις δίνεται ψήφο-ψήφο ενώ οι πρώτες θέσεις είναι «κλειδωμένες».
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία-ανεπίσημα φυσικά –φαίνεται πως ξεκάθαρο προβάδισμα έχει ο Γιάννης Φαρμάκης (που αναμένεται μάλιστα να περάσει τους 2000 ψήφους) και έπεται σε απόσταση ο Νίκος Γκρίζης. Ακολουθούν οι Κώστας Καλαντζής, Μαρία Παπαγεωργίου (η μόνη γυναίκα με …εξασφαλισμένη συμμετοχή στα έδρανα) και Ανδρέας Καλαμπαλίκης. Από τους «πρωτάρηδες»των εκλογών δεδομένος για είσοδο στο δημοτικό συμβούλιο φέρεται ο Σπύρος Φλώρος  και πιθανότατα ο Κωνσταντίνος Τσιαμάκης. Θέση δημοτικού συμβούλου διεκδικούν  με αξιώσεις 6-7 υποψήφιοι,  οι Χρήστος Ζαρκαβέλης, Δ.Σκορδόπουλος, Β.Φωτάκης, Π.Στούπας, Χρ.Γκούντας, Σπύρος Αδάμης.
Από τις δημοτικές ενότητες εκλέγονται οι Κώστας Κουμπουλής (Μακρυνεία), Γιάννης Βασιλείου (Αράκυνθου), Γιώργος Μελιάδης (Στράτου),Φόρης Παπαδημητρίου (Θεστιέων), Παναγιώτης Γιαννιώτης (Αγγελοκάστρου), Ειρήνη Σβαρνιά (Παναιτωλικού).
Επισημαίνεται πως τα ανωτέρω είναι ανεπίσημες πληροφορίες-εκτιμήσεις καθώς το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο.

Νεώτερη ενημέρωση: Οι 13 που προηγούνται στην ενότητα Αγρινίου ενόσω υπολείπονται 70 περίπου εκλογικά τμήματα. Θα εκλεγούν 10.

Γ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ 1805
Ν.ΓΚΡΙΖΗΣ 1485
Κ.ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ 1269
Μ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 1139
ΣΠ.ΦΛΩΡΟΣ 1025
ΧΡ.ΖΑΡΚΑΒΕΛΗΣ 1019
ΑΝ.ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ 950
Δ. ΣΚΟΡΔΟΠΟΥΛΟΣ 959
Β. ΦΩΤΑΚΗΣ 909
Π.ΣΤΟΥΠΑΣ 885
Κ. ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ 880
ΧΡ. ΓΚΟΥΝΤΑΣ 879
ΣΠ.ΑΔΑΜΗΣ  866

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ

    Έπιασαν τόπο τα έτοιμα ψηφοδέλτια!

    Ζήτω στον παλαιοκομματισμό!

    Άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως σε αυτή τη χώρα εάν έχεις θράσος, βύσμα και μηχανισμό να σε σπρώξει πας μπροστά…

  2. ΚΧ

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ,ΦΑΡΜΑΚΗΣ,ΓΚΡΙΖΗΣ,ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ……….ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ .ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ…….Α ΡΕ ΑΔΑΜΗ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΚΛΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΚΛΙΚΕΣ.ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΧΕΣ ΒΓΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΓΕΣ ΤΗ ΣΟΥΠΑ…….ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.