Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ηχηρή αποχώρηση απο το συνδυασμό του δημάρχου Ναυπακτίας

Ηχηρή αποχώρηση απο το συνδυασμό του δημάρχου Ναυπακτίας

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ναυπακτίας Θ.Κοτρωνιάς θέτει τον εαυτό εκτός της παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» του δημάρχου Π. Λουκόπουλου:
Ο κ. Κοτρωνιάς στην επιστολή του αναφέρει:
«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε
Συνεργαζόμαστε από το έτος 2014, όταν μου κάνατε την τιμή να συμμετάσχω ως ενεργό στέλεχος της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ». Οι εκλογές που μεσολάβησαν μας ανέδειξαν στην πρώτη θέση και έκτοτε, ως παράταξη υπό την ηγεσία σας, βρισκόμαστε στη Διοίκηση του Δήμου.
Στο διάστημα αυτό προσπάθησα να προσφέρω ό,τι περισσότερο μπορούσα και διέθετα, προκειμένου να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας έναντι του Ναυπακτιακού λαού. Προκειμένου να διευκολύνω το έργο σας εργάστηκα σε όποια θέση μου ζητήσατε, όπως στην τιμητική θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, την οποία κατέχω αμισθί μέχρι σήμερα, κράτησα χαμηλούς και ήπιους τόνους, συνέδραμα όσο μου ήταν δυνατόν στην απόσβεση κραδασμών και ρήξεων και πάντοτε υπήρξα διαθέσιμος να συμβάλω στην επίλυση προβλημάτων.
Θεωρώ ότι κάναμε ή δρομολογήσαμε αρκετά, τα οποία, ωστόσο, η έλλειψη συντονισμού και οι συχνές αντιπαραθέσεις μεταξύ των στελεχών μας δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθούν ή να αναδειχθούν.
Είναι γνωστό σε σας εξάλλου ότι πολλές φορές σας επεσήμανα με αγωνία σοβαρά φαινόμενα δυσλειτουργίας της ομάδας ακόμη και μπροστά σε άλλα στελέχη μας.
Σήμερα, ωστόσο και επειδή η θητεία μας βαίνει προς το τέλος της, με δεδομένο ότι τα φαινόμενα αυτά εξακολουθούν να υπάρχουν σε έντονο βαθμό και επειδή αυτό αποβαίνει σε βάρος όλων μας σας γνωρίζω ότι δεν προτίθεμαι να είμαι εκ νέου υποψήφιος με την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Φυσικά μέχρι τέλους της παρούσας θητείας θα εξακολουθώ να συνδράμω το έργο που επιτελείται, στηρίζοντας όλες τις αποφάσεις που θα είναι προς το συμφέρον των δημοτών.
Κρατώντας ειλικρινά κάθε καλό από τη μεταξύ μας συνεργασία, σας ευχαριστώ που με τιμήσατε ως συνεργάτη σας.
Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.