Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Ειδική μέθοδος αποκατάστασης ακοής

akoiΞεκινώντας κάποιος με δυσκολία ακοής να επισκεφθεί ένα «Kατάστημα» Ακουστικών Βαρηκοΐας,ίσως να σκέφτεται ότι πάει απλά να αγοράσει ένα ακουστικό βαρηκοΐας, νομίζοντας ότι η αγορά και μόνο αρκεί για να βρει λύση.

Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική…
Αυτό που πραγματικά αναζητά είναι αλλαγή στον τρόπο που βιώνει την ζωή!

Η μέθοδος NEW HEARING δημιουργήθηκε από τη συνεργασία τριών αμερικανικών πανεπιστημίων, αρχικά, για την αντιμετώπιση της βαρηκοΐας σε παιδιά.
Η μεγάλη επιτυχία της οδήγησε στην εφαρμογή τής μεθόδου και στους ενήλικες με τα ίδια αξιοπρόσεχτα αποτελέσματα.
Η μέθοδος NEW HEARING μας εξασφαλίζει 97% επιτυχημένα περιστατικά.!
Η μέθοδος αποτελείται από τα εξής στάδια:

01.Τη δημιουργία προσωπικού προφίλ στο οποίο καταγράφονται στοιχεία για την κλινική εικόνα, τις προσωπικές συνήθειες, την επαγγελματική ζωή και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου.

02.Την επιλογή και εφαρμογή κατάλληλου τύπου, εντελώς εξειδικευμένων, ακουστικών βαρηκοΐας τα οποία προορίζονται για χρήση με την μέθοδο αυτή.

03.Την κατάρτιση προσωπικού προγράμματος αποκατάστασης κατά το οποίο το άτομο θα καταγράφει στοιχεία της καθημερινότητάς του, σύμφωνα με τα οποία θα γίνουν μία σειρά από ενέργειες για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος.

04.Πρόγραμμα συνεδριών για ενημέρωση και διενέργεια διορθωτικών κινήσεων. Θα χρειαστούν αρχικά, μία συνεδρία ανά μήνα για τους πρώτους τρείς μήνες και στη συνέχεια μία συνεδρία ανά τρείς με τέσσερις μήνες.

Στά Κέντρα Ακοής OTOMED εφαρμόζεται η μέθοδος με εξειδικευμένα προγράμματα για την αντιμετώπιση των παρακάτω περιπτώσεων:
• Εκ γενετής βαρηκοΐα
• Προεφηβική επίκτητη βαρηκοΐα
• Επίκτητη βαρηκοΐα εφήβων και νέων
• Βαρηκοΐα ενηλίκων έως 55 ετών
• Βαρηκοΐα ενηλίκων άνω των 55 ετών

Σε κάθε πρόγραμμα αποκατάστασης περιλαμβάνεται και πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης συγγενικών ή κοντινών προσώπων.

Τα βαρήκοα άτομα χρειάζονται βοήθεια για την επιτυχημένη εφαρμογή του προγράμματός τους, γι’ αυτό τα Κέντρα Ακοής OTOMED ενημερώνουν και εκπαιδεύουν τον κοντινό τους περίγυρο, με σκοπό να διευκολύνουν την καθημερινότητα και των βαρήκοων αλλά και των ιδίων.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

Τα Κέντρα Ακοής OTOMED εγγυώνται την επίτευξη του αποτελέσματος.
Κατά την πρώτη επίσκεψή σας, πριν από την έναρξη του προγράμματος, τα Κέντρα Ακοής OTOMED θα σας ενημερώσουν για το δυνατό αποτέλεσμα, δηλαδή αυτό που μπορεί να επιτευχθεί με βάση τη βαρηκοΐα, την ηλικία και την εν γένει υγεία σας.
Η μέθοδος έχει άμεση επιτυχία στο 90+% των περιπτώσεων, όμως αν δεν έχει επιτευχθεί το δυνατό αποτέλεσμα μετά την πάροδο των τριών πρώτων μηνών, τα Κέντρα Ακοής OTOMED θα αλλάξουν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος το προσωπικό πρόγραμμα ή/και τα ακουστικά βαρηκοΐας εξασφαλίζοντάς σας την επιτυχία.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ
Επισκεφθείτε μας ή επικοινωνήστε ..

Ακοήplus – Kέντρο Αποκατάστασης Ακοής.
Σταύρος Ζαρκαβέλης – Ειδικός Ακοοπροθετιστής
Μέλος του Δικτύου Otomed.
Αναστασιάδη 4- Αγρίνιο τηλ: 2641033999
Εξυπηρέτηση σε: Αιτωλ/νία – Ευρυτανία – Λευκάδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.