Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Ηγέτης με τεράστια εμπειρία στο χώρο της ηλεκτρονικής ζύγισης, στην Ελλάδα, η εταιρεία Τομάσης Χαράλαμπος & Γιώργος, Αχαϊκή Πλαστιγγοποιΐα

Ηγέτης με τεράστια εμπειρία στο χώρο της ηλεκτρονικής ζύγισης, στην Ελλάδα, η εταιρεία Τομάσης Χαράλαμπος & Γιώργος, Αχαϊκή Πλαστιγγοποιΐα

H εταιρεία ΤΟΜΑΣΗΣ Χαράλαμπος & Γιώργος  ασχολείται με την σχεδίαση, κατασκευή, πώληση και τεχνική υποστήριξη για ζυγιστικά μηχανήματα, πάνω από 60 χρόνια.

Ορισμένοι από τους υψηλούς στόχους:

  • Συνεργασία με ευρωπαϊκές εταιρίες στα πλαίσια ερευνητικών προγραμμάτων, για την περαιτέρω τεχνολογική ανάπτυξη.
  • Επενδύσεις σε ανθρώπινο δυναμικό με υψηλό τεχνολογικό background.
  • Περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου διάθεσης στην Ελλάδα και Βαλκάνια.

Έχουμε μεγάλη εμπειρία  στην κατασκευή για ζυγαριές ελαιοτριβείων (weighing machines for olive mills),  ταινιοζυγός ελαιοκάρπου.

ΖΥΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

  • Ζυγιστικό σύστημα για την συνολική ζύγιση της παραγωγής ελαιολάδου, ανά παραγωγό και αυτόματη παρακράτηση του δικαιώματος.
  • Βγαίνει αυτόματα το ποσοστό % του ελαιοτριβείου και υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης αυτού ανά πάσα στιγμή.
  • Παρέχεται η δυνατότητα άντλησης ελαιολάδου, στο επιθυμητό βάρος.
  • Αποτελείται από δεξαμενή ΙΝΟΧ, χωρητικότητας 650-700 Kg, η οποία ταυτόχρονα είναι και ζυγαριά με 4 δυναμοκυψέλες.
  • Επίσης υπάρχει δεύτερη βοηθητική δεξαμενή με ρουμπινέτο, χωρητικότητας μέχρι 150 kg, η οποία βρίσκεται επάνω από τη κυρίως ζυγιστική δεξαμενή. Σύστημα συνεχούς ζύγισης, με κάδο συλλογής ελαιολάδου και ζυγιζόμενο κάδο.

Δεν προμηθεύουμε  απλά γεφυροπλάστιγγες και ζυγαριές (weighing scales).  Κατασκευάζουμε πλάστιγγες πλατφόρμες (platform weight scales) με διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5m έως 3mx2m, σε διάφορες δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg.  Αναλαμβάνουμε να καλύψουμε πλήρως την εγκατάσταση οποιουδήποτε συστήματος επιλέξετε. Καλύπτουμε την εγκατάσταση, την τεχνική υποστήριξη τόσο σε επίπεδο software αλλά και hardware.  Το διαθέσιμο απόθεμα μας σε ανταλλακτικά και ζυγιστικά συστήματα εξασφαλίζει την αμεσότητα της ανταπόκρισης μας.

ΓΕΦΥΡΟΠΛΑΣΤΙΓΓΕΣ  – WEIGBRIDGES

Προσφέρουμε τις πλέον ενδεδειγμένες γεφυροπλάστιγγές, υψηλής αντοχής, μεγάλης ακρίβειας και λειτουργικότητας.  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε γεφυροπλάστιγγες κατασκευασμένες από μπετόν, σύνθετες γεφυροπλάστιγγες από μέταλλο και μπετόν καθώς και  γεφυροπλάστιγγες κατασκευασμένες εξ’ ολοκλήρου από μέταλλο.

H γεφυροπλάστιγγα Τ350 επιφανείας είναι μια σύμμεικτη γεφυροπλάστιγγα για εγκατάσταση σε επιφάνεια εξωτερική. Μεταλλική κατασκευή από δοκάρια και επίστρωση πλατφόρμας από μπετόν πάχους 0,20m., δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να έχει μια πιο μόνιμη αλλά και οικονομικότερη λύση.  Μετά την εγκατάστασή της από συνεργείο μας, χρειάζεται μόνο η ρίψη σκυροδέματος για να αποκτήσει το σκυρόδεμα την πλήρη αντοχή του.

Όλα τα μέρη της γεφυροπλάστιγγας είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, προσφέροντας χωρίς προβλήματα ζύγιση για όλη την διάρκεια ζωής της, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.  Βασισμένοι στα δικά μας σχέδια και εγχειρίδια εγκατάστασης, προσφέρουμε στον πελάτη μια ολοκληρωμένη λύση σε οικονομική τιμή, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία.

Επίσης προσφέρονται μηχανήματα συσκευασίας για παλετοποίηση, αυτόματος παλετοποιητήςΤα προϊόντα μας ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό, την λειτουργικότητα, την ακρίβεια και την ανθεκτικότητά τους στις πιο αντίξοες συνθήκες. Οι λύσεις που δίνονται σε ειδικές εφαρμογές είναι στοχευμένες και αποτελεσματικές.

Χαρακτηριστικά Παλετοποιητή T-1:                                                                        

Ταχύτητα περιστροφής της παλέτας : έως 10 στροφές/λεπτό

Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος : 2000 Kg

Διάμετρος πλατφόρμας : 1500 mm

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6973387306

Web Site: https://gtomasis.com/  & https://gtomasis.com/home/

E-mail:info@gtomasis.com,

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.