Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, 2020

Ικανοποίηση στην ΕΣΠΕΑΙΤ για την κοινοβουλευτική ερώτηση για τη μονάδα του Ακτίου

Ικανοποίηση επικρατεί στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας για την ερώτηση των βουλευτών της ΝΔ για το αεροπορικό απόσπασμα Ακτίου. Η ανακοίνωση:

Η ΕΣΠΕΑΙΤ χαιρετίζει την Κοινοβουλευτική πρωτοβουλία των Βουλευτών της Ν.Δ. κ.κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη Αιτωλοακαρνανία, Βασίλειο Κικίλια Α΄ Αθηνών, Στέργιο Γιαννάκη Πρέβεζας, Καββαδά Αθανάσιο Λευκάδας, Γεώργιο Στύλιο Άρτας, οι οποίοι κατόπιν της συνάντησης μας στην Αθήνα εξέτασαν με ιδιαίτερη προσοχή την συνολική (επιχειρησιακή – κοινωνική) προσφορά του
στρατιωτικού Α/Δ Ακτίου και κατέθεσαν σχετική ερώτηση στην Βουλή των Ελλήνων.
Από πλευράς μας θα αναμένουμε τις απαντήσεις που θα δοθούν από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας ώστε να ενημερωθούν πλήρως τόσο οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Α/Δ Ακτίου, όσο και οι τοπικές κοινωνίες που μέσα από τηνανάλωση κονδυλίων της Μονάδας ενισχύονται οικονομικά.
Το ΔΣ της ΕΣΠΕΑΙΤ, στο πλαίσιο της θεσμικής εκπροσώπησης των ενενεργεία στρατιωτικών, θα συνεχίσει να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες με στόχο την αντιμετώπιση σειράς ζητημάτων που αφορούν σε κρίσιμους τομείς της καθημερινότητας και απασχολούν τους συναδέλφους που υπηρετούν σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.