Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Εικόνες από το αεροδρόμιο του Ακτίου που εκθέτουν την χώρα μας διεθνώς

Εικόνες από το αεροδρόμιο του Ακτίου που εκθέτουν την χώρα μας διεθνώς

geg-aerodromio-aktiou

Ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας. Σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας, κάθε ενέργεια ή παράληψη που δημιουργεί αμφιβολίες για την αξιοπιστία και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, θέτει σε κίνδυνο το ίδιο το τουριστικό μας προϊόν, με σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις, τόσο στην τοπική, όσο και στην εθνική οικονομία.

Με αυτή την εισαγωγική, γενικά αποδεκτή τοποθέτηση, θέτουμε υπόψη σας μερικές από τις πρώτες εικόνες που αντικρίζουν οι επισκέπτες στη χώρα μας, μέσω του αεροδρομίου στο Άκτιο.

εροδρομιο Ακτίου 1

Είναι γεγονός ότι στις δημόσιες τουαλέτες υπάρχουν αναρίθμητα βακτηρίδια τα οποία μεταδίδονται στον άνθρωπο από τις επιφάνειες αφής (χειρολαβές, βρύσες στεγνωτήρες χεριών κτλ).

αεροδρόμιο Ακτίου 3

Για την καλύτερη λοιπόν εξυπηρέτηση των επισκεπτών της χώρας μας, την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή της δυσφήμισης των υπηρεσιών που δύναται να παρέχουμε ως ασφαλής και ποιοτικός τουριστικός προορισμός, τόσο η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου, όσο και η διεύθυνση του αερολιμένα, οφείλουν να επιδείξουν την αναμενόμενη σοβαρότητα και διαχειριστική επάρκεια.

mylefkada.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    Αυτές είναι οι εικόνες ενός ΔΗΜΟΣΙΟΥ αεροδρομίου… Οι καθαρίστριες (αν υπάρχουν) λογικά θα έχουν βγει Λευκάδα για μπάνιο…

    Τώρα που έγινε ιδιωτικό όλα αυτά θα διορθωθούν (ή τουλάχιστον τα περισσότερα).

    Έχετε πάει ποτέ στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος; Ντρέπεσαι να πατήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.