Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Εικόνες ντροπής στην κοίτη της Ερμίτσας

ermitsa (5)Εικόνες ντροπής στην κοίτη της Ερμίτσας. Η δράση των επιτήδειων και των ασυνείδητων συνεχίζεται… Αντί άλλης περιγραφής, το agrinionews.gr  δημοσιεύει αυτούσια  καταγγελία όπως αυτή κοινοποιήθηκε σε μέσα ενημέρωσης του Αγρινίου συνοδευόμενη και από το ακόλουθο φωτογραφικό υλικό:
Ρυπαρόπολις!
Σημερινές λήψεις από την κοίτη της Ερημίτσας, με παράνομες εναποθέσεις απορριμμάτων κάθε λογής.
Στη δορυφορική εικόνα σημειώνεται ακριβώς πού βρίσκεται η μεγαλύτερη συσσώρευση, η οποία θα πρέπει να προκλήθηκε πριν από δύο ή τρεις μέρες, σχεδόν μέσα στη ροή του ποταμιού. Τα απορρίμματα περιμένουν τις επόμενες βροχές για να παρασυρθούν στη Λυσιμαχεία. Πέρα από την καταισχύνη για την έλλειψη συνείδησης πολλών από τους περίοικους, ας παρακολουθήσουμε και τα αντανακλαστικά όσων έχουν επωμιστεί σχετικές δημόσιες ευθύνες.
Φαντάζομαι ότι σε μια υγειώς σκεπτόμενη κοινωνία, το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο πρωταρχικής μέριμνας και αγωγής θα ήταν ο σεβασμός στο φυσικό και το κοινωνικό περιβάλλον.
Αν κανείς θίγεται από το σκουπιδαριό που δημιουργείται στην ύπαιθρο αλλά και εντός των ελληνικών σχολείων, καλά θα κάνει να δραπετεύσει από αυτή την υπανάπτυκτη χώρα.ermitsa (1) ermitsa (2) ermitsa (3) ermitsa (4) ermitsa (5) ermitsa (6)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Chris

    Ασφαλτοστρωσε το ρέμα δήμαρχε τωρα που πήρες φόρα.
    Σου ξεφυγε κάτι. Το κράτος είναι ΣΥΡΙΖΑ..Κάνε τροποποιηση μηνύματος τώρα Άκη. Κάλλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Στη θέση που είσαι τώρα δεν συγχωρούνται τέτοια λάθη.
    # Ντοσε Πόνο Ντήμαρχε και Οποιος σε Πειράξει Τα Κυτεί Αίμα.
    Άγρυπνος φρουρός είσαι βρε μπαγάσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.