Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ινδιάνικες θέσεις για… ταξιτζήδες στην πλατεία Ειρήνης!

Ινδιάνικες θέσεις για… ταξιτζήδες στην πλατεία Ειρήνης!

Όσο καθυστερεί ο δήμος να τοποθετήσει το παγκάκι…

unnamed

Πριν από τρεις εβδομάδες περίπου ο δήμος Αγρινίου πήρε τα παγκάκια που είναι στην πιάτσα ταξί στην πλατεία Ειρήνης για επισκευή. Ελπίζουμε όλοι να είναι μια πετυχημένη παρέμβαση κι εκείνοι που το ελπίζουν περισσότερο από όλους είναι οι ταξιτζήδες της πλατείας καθώς τα παγκάκια ήταν το… αποκούμπι τους.
Αφού όμως δεν είχαν… νεότερα οι ταξιτζήδες είπαν να κάνουν μια δική τους παρέμβαση στο χώρο για να έχουν κάπου να κάθονται. Η προσωρινή λύση είναι αυτή που βλέπετε και πρέπει να ομολογήσει κανείς ότι είναι πιο καλαίσθητη από τίποτε πλαστικές καρέκλες ή(ακόμα χειρότερα)τίποτε σκαμπό από αυτά που παίρνουν οι ηλικιωμένες κυρίες στην εκκλησία. Όχι, οι κορμοί δένουν με το περιβάλλον και την ευρύτερη περιοχή, άλλωστε για κάψιμο θα πάνε αυτά τα ωραία κούτσουρα τον χειμώνα που έρχεται.
Το σκηνικό θυμίζει λίγο από στρατό, λίγο από προσκόπους, λίγο από κάμπινγκ για τους πιο οικολόγους/εναλλακτικούς. Θυμίζει λίγο και την άγρια Δύση όμως… Και συγκεκριμένα το βραδάκι γύρω από τη φωτιά στο ινδιάνικο χωριό με το ελάφι να ψήνεται στη θράκα και τον παππού της φυλής να λέει ιστορίες όλο νόημα. Όχι, ακόμα δεν έχουν ανάψει φωτιά οι ταξιτζήδες και δεν έχει μπει ακόμα κοντοσούβλι στη φωτιά, αλλά ο χειμώνας δεν είναι μακριά, ποτέ δεν ξέρεις…
Ελπίζουμε να μην μείνουν για πολύ ακόμα οι κορμοί στην πλατεία(είναι και άβολοι)όμως για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως την εξοχή, τη φύση, την έχουμε στο αίμα μας, ακόμα και στο κέντρο της πόλης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. antikeimenikos

  Πείτε και ένα ευχαριστώ στους ταξιτζήδες που πληρώνουν ΤΕΒΕ και εφορία να έχει λεφτά ο δήμος να βάζει παγκάκια…

  Όσο για το ακαλαίσθητο της εικόνας είναι προφανές, αλλά με τέτοια αναδουλειά πόσο να καθίσουν στο τιμόνι;

 2. Αλέκος παλιούρας Μηχ.Ε.Ν

  διακρίνω ξεπεσμό του δήμου έπρεπε να υπάρχουν μερικά παγκάκια αντικατάστασης

 3. Μητσούλας

  Από την άλλη καλά να πάθουν…ας είναι πιο εντάξει με τους πελάτες τους, όχι αυτοί είναι και άλλοι δεν είναι πάνω στο δρόμο και να σταματήσουν την πειρατεία! την άλλη φορά που θα δω ταξί να κάνει πειρατέια στα γύρω χωριά τον έκαψα αμέσως στην αστυνομία!

 4. Α.Α.

  antikeimenike, κι εμείς οι μισθωτοί πληρώνουμε ΙΚΑ και εφορία για να έχει λεφτά ο δήμος, όπως λες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.