Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ιθάκη: Εν αναμονή του διαγγέλματος Τσίπρα

Ιθάκη: Εν αναμονή του διαγγέλματος Τσίπρα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην Ιθάκη – Το διάγγελμα θα γίνει είτε από προαύλιο χώρο ξενοδοχείου είτε από το νησάκι Λαζαρέτο
Ολα έτοιμα είναι στην Ιθάκη για την έλευση του πρωθυπουργού, ο οποίος θα βγάλει διάγγελμα από το νησί για το τέλος των μνημονίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάγγελμα θα γίνει από προαύλιο χώρο ξενοδοχείου που έχει θέα το λιμάνι της Ιθάκης ενώ στη συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός με το δήμαρχο του νησιού θα του δοθεί μια προτομή του Οδυσσέα. Ωστόσο δεν αποκλείεται οι δηλώσεις του πρωθυπουργού να γίνουν και από το Λαζαρέτο, το μικρό νησάκι μέσα στον κόλπο στο Βαθύ.

Στο Βαθύ, την πρωτεύουσα της Ιθάκης, έχουν ήδη συγκεντρωθεί πολίτες ενώ εμφανής είναι η παρουσία αστυνομικών και λιμενικών.
ithaki01

Η τελική ανακοίνωση για την «επίσκεψη» του Αλέξη Τσίπρα έγινε το πρωί της Τρίτης με μια λακωνική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού: «Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει σήμερα στην Ιθάκη όπου θα πραγματοποιήσει επίσκεψη».

Στις συσκέψεις της Ηρώδου Αττικού προκρίθηκε η πρόταση να μεταβεί ο Αλέξης Τσίπρας εκτός Μεγάρου Μαξίμου, για την ανακοίνωση του τέλους της οκταετούς μνημονιακής περιπέτειας.


protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.