Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Kάλπες για “τομεάρχες” αύριο στη ΝΔ

Kάλπες για “τομεάρχες” αύριο στη ΝΔ

ΝΔΣυνεχίζονται αύριο Κυριακή 24 Νοεµβρίου οι εσωκομματικές διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία. Τα μέλη του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν στο Μεσολόγγι, στην κάλπη που θα στηθεί στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο από της 10:00 έως τις 19:00.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο Σάββατο  έγινε η εκλογή  των προέδρων των επτά δημοτικών οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) του Νομού  και των αιρετών µελών τους ( ΔΗΜ.Τ.Ε.), μια διαδικασία που στιγματίστηκε από τις αντιπαραθέσεις και την εικόνα παραπολιτικής που χαρακτήρισε τις διαδικασίες στο Μεσολόγγι. Την Κυριακή 1η  Δεκεµβρίου  στο Μεσολόγγι θα γίνει η εκλογή του προέδρου της Νομαρχιακής .

Αύριο  λοιπόν τα μέλη θα επιλέξουν τους υπευθύνους των  θεματικών τομέων της ΝΟΔΕ. Υποψήφιοι είναι γνωστά άτομα καταξιωμένα στις τοπικές κοινωνίες. Κάποια εξ  αυτών είναι οι  Νικήτας Μάζης (Αγροτικού), Αθανασίου Ιωάννης (Δικαιοσύνης), Πασιόπουλος Κων/νος,   Ευάγγελος Κουφός (Εμπόρων), Μουντζούρη Πολυξένη (Κοινωνικής Πολιτικής), Κολοσιώνης Κώστας, Σταθόπουλος Λάμπρος (Μισθωτών), Παππάς Σωτήρης (Οικονομίας), Τσάμης Δημήτριος (Παιδείας), Νικολοπούλου Μαρία (Πολιτισμού), Παντελής Παπαθανάσης (Υγείας), Ψυλλιάς Παναγιώτης, Ζαντές Παναγιώτης (Υποδομών & Δικτύων).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.