Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Καλαντζής απαντά

Καλαντζής απαντά

“Η ανακοίνωση δεν συνάδει με την διανοητική ικανότητα του κ. Τραπεζιώτη”KΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

«Η αποσπασματική κι ως εκ τούτου παραπλανητική παράθεση και η κατά το δοκούν ερμηνεία των δηλώσεών μου, δεν συνάδουν με την εμπειρία, την διανοητική ικανότητα και το ήθος του κ. Τραπεζιώτη». Την καυστική αυτή απάντηση δίνει ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Κ. Καλαντζής, αντιδήμαρχος απαντώντας στην αιχμηρή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης  «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα- Πολίτες σε Δράση» η οποία υποστήριξε πως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη  “ο αντιδημαρχος κ. Kώστας Καλαντζής χαρακτηρίζει τεμπέληδες τους ανέργους δημότες Αγρινίου που υπέβαλαν αίτηση για την οκτάμηνη απασχόληση”.

Συγκεκριμένα η απαντητική δήλωση του κ. Καλαντζή είναι η εξής:
« Η αποσπασματική κι ως εκ τούτου παραπλανητική παράθεση και η κατά το δοκούν ερμηνεία των δηλώσεών μου, δεν συνάδουν με την εμπειρία, την διανοητική ικανότητα και το ήθος του κ. Τραπεζιώτη.
Ως εκ τούτου, θα του συνιστούσα να προτείνει στους συντάκτες της ανακοίνωσης της παράταξής του το βιβλίο του Φρίντριχ Χέγκελ “Ιστορία της Φιλοσοφίας”, όπου, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στους «διανοούμενους» που χαρακτηρίζονται από την αποσπασματική τους σκέψη λέει πως: «είναι σαν ζώα που έχουν ακούσει με ευκρίνεια όλους τους ήχους μίας μουσικής, αλλά που δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν την ενότητα και την αρμονία του μουσικού έργου».
Επίσης, θα θέλαμε να του θυμίσουμε τις επανειλημμένες δημόσιες δηλώσεις του, κατά την προεκλογική περίοδο, για την ανάγκη δημιουργίας μόνιμων θέσεων εργασίας.
Αυτό δηλαδή που αποτέλεσε και τον πυρήνα των δηλώσεών μου.
Θέσεων εργασίας που σε καμία περίπτωση δεν δημιουργούνται με τα ψέματα, το λαϊκισμό και τις άστοχες προσπάθειες δημιουργίας εντυπώσεων.
Όπως άλλωστε αποδεικνύουν και τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας σύμφωνα με τα οποία, τον μήνα Αύγουστο (κορύφωση θερινής τουριστικής περιόδου, εποχική απασχόληση) το ισοζύγιο προσλήψεων – απολύσεων ήταν αρνητικό κατά 16.500 θέσεις εργασίας, όταν τον ίδιο μήνα πέρυσι το αρνητικό πρόσημο αφορούσε μόλις 441 θέσεις.
Ας σταματήσουν λοιπόν να χαϊδεύουν αυτιά οι σύγχρονοι μαθητευόμενοι μάγοι της παράταξης του κ. Τραπεζιώτη. Ας έρθουν με προτάσεις κι όχι με αφορισμούς να συνεργαστούμε για το αυτονόητο, κι ας στρέψουν τα βέλη τους προς αυτούς οι οποίοι πραγματικά «προσβάλλουν το δικαίωμα στην εργασία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια» και «θίγουν σε υπέρτατο βαθμό την ευαίσθητη ομάδα του άνεργου πληθυσμού». Την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

12 Σχόλια

 1. Τεμπελχανάς

  Βαριόμουν τόσο να πιάσω να σου γράψω αλλα με κατάφερες.
  Εμείς οι τεμπέληδες δηλώνουμε πως δεν έχουμε καμιά σχέση με άνεργους και οκταμηνίτες.
  Βλέπουμε με καλό μάτι μόνο τους άεργους και τους ρεμπεσκέδες.
  Κύριε αντιδήμαρχε προσβάλλατε τον κλάδο μας, αλλά βαριόμαστε να σας απαντήσουμε.
  Στις εκλογές που θα έρθουν να φέρετε την κάλπη στο σπίτι και να μου δώσετε σταυρωμένο ψηφοδέλτιο.
  Όταν βγουν οκτάλεπτες συμβάσεις να με ειδοποιήσετε.
  Τεμπελιάζω τώρα αλλά θα σας το γράψω.
  Επόμενος δήμαρχος Αγρινίου θα είναι ο κύριος Τραπεζιώτης.

 2. antikeimenikos

  Με τί ΜΑΛ…ΚΙΕΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ;

  Ακόμα ελπίζετε στο δημόσιο;

  Τον ΕΝΦΙΑ τον πλήρωσε ο Τραπεζιώτης;

  Εγώ θα γελάσω πάρα πολύ με τον ΕΝΦΙΑ στα χωράφια του χρόνου… Όποιος προλάβει να πουλήσει το χωράφι του και να χωθεί σε 5μηνο πρόλαβε!!

  Οι αγρότες θα εξαφανιστούν σε ένα χρόνο… Εδώ θα είμαστε…

 3. antikeimenikos

  Ας ενημερώσει κάποιος ότι ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα μπήκε επί Σαμαρά.

  Ας ενημερώσει κάποιος ότι κάρτα σίτισης μπήκε αντί του ΕΚΑΣ που κόπηκε και είναι ψιχουλα σε σχέση με την περικοπή.

  Έλεος με τους ΨΕΥΤΕΣ!! Όχι άλλο ψέμα δεν είμαστε ΓΙΔΙΑ!!

 4. Σάκης

  Πατριωτική κυβέρνηση για να ξεβρωμίσει ο τόπος φούληδες…ΞΥΠΝΑΤΕ….! Εθνικό νόμισμα για να απελευθερωθεί ή Ελλάς! ΞΥΠΝΑΤΕ βόδια!

 5. Ζαβός

  @Τεμπελχανάς
  Εγώ νομίζω ότι επόμενος δήμαρχος θα είναι ο Αντωνόπουλος.

 6. Σεπτέμβριος Καίσαρ

  Αν απαντούσες αντιδήμαρχε και σε αυτά που σου καταλογίζουν, θα καταλαβαίναμε και εμείς του δημοτικού. Τώρα καταλαβαίνει μόνο ο επώνυμος αντικυβερνητικός πανεπιστημιακός.
  Ήταν πάντως δυνατή η φάπα από το Τραπεζιωτέικο.
  Δυο μέρες πέρασαν και έχουν ακόμα παραισθήσεις. Φαίνεται και στο σχολιασμό αυτό.

 7. φιλοσοφος

  Εντάξει, μπορεί ο Χέγκελ να είναι αναμφίβολα ο κορυ­φαίος εκπρόσωπος της γερμανικής κλασικής φιλοσοφίας αλλά η αναφορά είναι άστοχη έως και υπερβολική .Απλά απάντα αντιδήμαρχε να καταλαβαίνουν και οι άποροι του κοινωνικού ιατρείου και παντοπωλείου. Οι έχοντες δηλαδή μεγαλύτερο πολιτικό ανάστημα τι θα πρέπει να γράφουν και να απαντούν.

 8. ακης ροδιτης

  Ποιο σχολιασμό ρε ψώνιο;;; Ενα καρο επιχειρήματα εχουν πεσει μπροστα σας και σεις παραμιλάτε “Τραπεζιώτης ο επόμενος δήμαρχος”! Μεχρι τότε θα χετε φάει τις κομματικές σας ταυτότητες και ο Λάκης θα σας έχει περάσει σε ψήφους…!!!

 9. Chris

  Φιλόσοφε.Το παράξενο είναι πως έχουν ακουστά τη ρήση του Χέγκελ, ενώ η μόνη μουσική σύνθεση που γνωρίζουν είναι οι συμφωνίες του Βελισσάρη.
  Μιλάνε για Λάκη, αυτοί που κάνουν αντιπολίτευση με τον Άκη.
  Τελικά αυτή δεν ήταν φάπα. Ήταν αστροπελέκι.
  Δεν απαντάει πουθενά για τις καφρίλες που ξεστόμισε.
  Τεμπελιάζει το πιο παραγωγικό κομμάτι της πόλης περιμένοντας τα οκτάμηνα;
  8.000 μείον 400 = 7.600.
  Αυτοί δεν θα ψηφίσουν τους “δουλευταράδες” δημοτικούς λειτουργούς και θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ στο Μακάο, στη Μύκονο και στη Δήλο.
  Φιρί φιρί το πάτε να γράψω ποίημα.

 10. ακης ροδιτης

  Αγαπητέ “Chris! Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι η χρεοκοπία της χώρας ήταν αποτέλεσμα διεθνους συνωμοσίας;» το 71% των ερωτηθέντων Ελλήνων, που ειναι και η δεξαμενή των ψηφοφόρων σας, απάντησε «ναι». Με τέτοια διάχυτη ηλιθιότητα, το #SANO ως κύριο συατατικό της διατροφής σας είναι μονόδρομος!

  Υ.Γ 1 Το δίλημμα Χέγκελ – Βελισσάρη αφορά τον PhD καταληψία πρωθυπουργό σας, τον Καρανίκα, τον MSc υπουργό παιδείας με το απολυτήριο του λυκείου και κάθε έναν συριζαίο ξεχωριστά!

  Υ.Γ 2 Ποιηματάκι, έχει ενα ειδικά στα μέτρα σας ο Θανάσης Βέγγος:
  «Απόψε, σήμερα και χτες
  όλες οι πόρτες ειν’ κλειστές
  κι εγώ είμαι απόξω.
  Και μες το θάμπος το θαμπό
  παίρνω αμπάριζα να μπω
  και με πετάνε όξω!»

  Ραντεβού στα τριφυλλοχώραφα…

  #THES_SANO_NIKH

 11. Λαχανικα Παναιτωλιου

  CHRIS, Μύκονο εαυ δεν πας Τρως πόρτα απ’ το καταπέλτη του πλοίου κιόλας, στην επιβίβαση! Αντισυστημική κατασκήνωση στο Παλιούρι και πολύ σου πάει. Και αυτός ειναι ένας απ’ τους λόγος που σε έστειλαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

 12. Τεμπελχανάς

  Με αναγκάσατε να τα διαβάσω όλα και θα μου πληρώσετε αυτό.
  Ταράξατε την τεμπέλικη ζωή μου για οκτώ μήνες καταναγκαστικών έργων.
  Θα σας εξέφραζα την αηδία που νιώθω αλλά βαριέμαι.
  Λέτε για Μύκονο, Δήλο και Μακάο. Μου είπε ο αδερφός μου ο αρχιτεμπέλης που είναι αυτά τα μέρη και κουράστηκα μόλις σκέφτηκα την απόσταση.
  Θα παρακαλούσα τον αντιδήμαρχο να μην ξαναπιάσει τον κλάδο μας στο στόμα του.
  Οι Αγρινιώτες τεμπέληδες δηλώνουν πως δεν έχουν καμία σχέση με τους άνεργους του ΟΑΕΔ και όσους επιθυμούν να δουλέψουν στη γαλέρα των αφεντικών.
  Είμαστε πολλοί, είμαστε αυθεντικοί, είμαστε παντού.
  Είμαστε οι Αγρινιώτες τεμπέληδες.
  Η μοναδική δραστηριότητα που μας γεμίζει, είναι να ψηφίζουμε για δήμαρχο κάθε 5 χρόνια.
  Μαντέψτε ποιον δεν θα ψηφίσουμε το 2019.
  Πω πω. Πολλά έγραψα και αυτό με καθιστά παραγωγικό και εχθρό του κλάδου.Θα αυτοτιμωρηθώ. Το 2019 θα στείλω επιστολική ψήφο. Έτσι για να δείτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.