Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

«Ο Καραγκιόζης στο μαγεμένο δάσος» την Κυριακή στο Αγρίνιο

«Ο Καραγκιόζης στο μαγεμένο δάσος» την Κυριακή στο Αγρίνιο

Ο αγαπημένος ήρωας Καραγκιόζης και οι υπόλοιπες φιγούρες του θεάτρου σκιών θα αναβιώσουν στο Ελληνικό Παραδοσιακό Θέατρο Σκιών του Χρήστου Πατρινού. Η παράσταση θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Φαντασία στο Αγρίνιο (Μπότσαρη 4, δίπλα στο Ελληνίς).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η νέα ξεκαρδιστική περιβαλλοντική κωμωδία «Ο Καραγκιόζης στο μαγεμένο δάσος», σκορπίζοντας γέλιο, κέφι και χαρά από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Η παράσταση με έντονο περιβαλλοντικό ενδιαφέρον και με τον Καραγκιόζη φύλακα – προστάτη του δάσους, έχει στόχο να περάσει μηνύματα και να ευαισθητοποιήσει για την αξία, τη διατήρηση της φύσης, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος. Η συνέχεια επί της σκηνής στην αίθουσα Φαντασία…

Συνεχίζοντας την παράδοση και έχοντας ως κύριο σκοπό τη διάσωση και διάδοση της πολιτισμικής κληρονομιάς, ο κ. Πατρινός συμβάλλει τόσο με τις παλαιές όσο και με τις νέες παραστάσεις του στην ανάδειξη του λαϊκού αυτού θεάματος σ’ ολόκληρο τον ελλαδικό χώρο, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι. Σημειώνεται ότι ο κ. Πατρινός θα εμφανιστεί σύντομα και σε σε τηλεοπτική πολιτιστική εκπομπή.

Δύο παραστάσεις:

Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί και στις 5:30 το απόγευμα.

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 5 € (κλήρωση φιγούρες).

Τηλέφωνα κρατήσεων: 6977355402, 6934254616, 2641552212.

Φαντασία: Μπότσαρη 4 (δίπλα στο Ελληνίς), Αγρίνιο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.