Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Καραπάνος: να πάρουν θέση οι βουλευτές για το Υπερταμείο

Καραπάνος: να πάρουν θέση οι βουλευτές για το Υπερταμείο


Σε δήλωση προέβη ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου N. Καραπάνου, μετά την ανακοίνωση των Ελλήνων Αρχαιολόγων σχετικά με τους αρχαιολογικούς χώρους στους οποίους προσβλέπει το Υπερταμείο για ένταξη σε αυτό. Στη λίστα είναι και αρκετοί χωροι στο δημο Μεσολογγίου. 

«Μετά την συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε χθες ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων και την ανακοίνωση που ακολούθησε, καλούνται οι βουλευτές του νομού να λάβουν άμεσα θέση και πρωτοβουλίαγια το θέμα της «μεταβίβασης αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και ακινήτων που σχετίζονται με την πολιτιστική κληρονομιά στο «Υπερταμείο».

Θεωρούμε αδιανόητη κάθε συζήτηση για το «ξεπούλημα» του Κήπου των Ηρώων, των εκκλησιών και μονών, καθώς και των αρχαιολογικών χώρων του Δήμου μας. Ακόμη και η συζήτηση ενός τέτοιου ενδεχομένου, αποτελεί ασέβεια και προσβολή προς το Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και τους δημότες του.

Κάθε οικονομική συμφωνία που έχει συναφθεί από το ελληνικό κράτος και τους διαχειριστές του, ας ψάξει να βρει το αντίτιμό της. Οι Εξοδίτες, δεν «πουλιούνται» και δεν «αγοράζονται» από κανέναν. Το απέδειξαν 193 χρόνια πριν».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΕΝΤAΞΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ…..ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙΣ ? ΕΛΕΟΣ !!!!!! CHRISTOS

  2. Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    Δήμαρχε,

    Λάθος πόρτα χτυπάς! Οι Συριζαίοι δεν έχουν τέτοιες ευαισθησίες. Εδώ δεν σεβάστηκαν το ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα, θα σκοτιστούν για αρχαιολογικούς χώρους;

    Το μόνο που τους απασχολεί είναι οι καρέκλες και το παραδάκι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.