Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Kαταγγέλλει παραβίαση εγκατάστασης της από δύο άτομα η ΔΕΥΑ Αγρινίου

Kαταγγέλλει παραβίαση εγκατάστασης της από δύο άτομα η ΔΕΥΑ Αγρινίου

Περίεργο περιστατικό σημειώθηκε στο χώρο του αντλιοστασίου  της ΔΕΥΑ Αγρινίου πλησίον της γέφυρας του Αχελώου στη Στράτο. Εντοπίστηκαν δύο άτομα τα οποία βρίσκονταν παράνομα στο σημείο.  Ειδοποιήθηκε η αστυνομία  ενώ η ΔΕΥΑΑ αναφέρει πως  θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.  Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των “εισβολέων”.

Eιδικότερα, η ΔΕΥΑΑ ανακοίνωσε πως χθες  το πρωί και περί ώρα 11:15 π.μ. στο χώρο του αντλιοστασίου στο νέο αδειοδοτημένο σημείο υδροληψίας της ΔΕΥΑΑ πλησίον της γέφυρας του Αχελώου στη Στράτο, διαπιστώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας παραβίαση της περίφραξης και είσοδος από δύο άτομα μη εξουσιοδοτημένα άτομα, τα οποία παρά τις οδηγίες από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν, παρέμειναν παράνομα στο χώρο του αντλιοστασίου.

Άμεσα ειδοποιήθηκε υπάλληλος της ΔΕΥΑΑ, ο οποίος και βρισκόταν ήδη καθοδόν για το χώρο για προγραμματισμένο έλεγχο, όπου τους βρήκε επί τόπου. Τους ζήτησε να ταυτοποιηθούν και εκείνοι αρνήθηκαν, οπότε και τους απομάκρυνε από την εγκατάσταση. Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν. Υπό το φόβο δολιοφθοράς έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από την ΔΕΥΑΑ η οποία αναφέρει πως  θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Ροδιτη έχω πληροφορία ότι θα είσαι υποψήφιος με τον Παπαναστασίου…Μακάρι να είσαι γιατί αυτός ο τόπος έχει ανάγκη από ανθρώπους δραστήριους σαν εσένα!!!Ραντεβού στην κάλπη….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.