Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Κατερίνα Στεφανίδη σε χαρούμενο παραλήρημα: “Συγγνώμη που σας ξενύχτησα!”

Κατερίνα Στεφανίδη σε χαρούμενο παραλήρημα: “Συγγνώμη που σας ξενύχτησα!”

KATERINAKI3_542_355Για λίγο της… κόπηκε η ανάσα. Η Κατερίνα Στεφανίδη έχει επιλέξει εδώ και ένα χρόνο να μην κοιτάζει τις προσπάθειες των αντιπάλων της. Το στάδιο χειροκρότησε στην προσπάθεια της Αμερικανίδας Μόρις και η 26χρονη Ελληνίδα “πάγωσε”. Ευτυχώς που μπήκε στο στάδιο ο σύζυγός της και προπονητής της, Μιτς Κρίερ και κατάλαβε ότι είναι χρυσή Ολυμπιονίκης!
“Ο άντρας μου πήδηξε στο στάδιο, δεν κοίταζα, χειροκρότησαν και νόμιζα ότι το πέρασε η Μόρις!” είπε στην ΕΡΤ και πρόσθεσε γελώντας: “Ξέρω, ΟΚ, ΟΚ, είμαι χρυσή Ολυμπιονίκης, αλλά ήθελα το 4,90μ. Το ήθελα. Είχα καλά άλματα. Στο 90 πήδηξα με άλλο κοντάρι”.

Στην ερώτηση πώς ζούσε τον αγώνα, απάντησε: “Ελεγα σε όλες τις προσπάθειες, “αυτή είναι η τελευταία σου στους Ολυμπιακούς Αγώνες”, ενώ για το γεγονός ότι δεν κοιτάζει τις αντίπαλές της είπε: “Το κάνω όλο το χρόνο. Με επηρεάζει να τις κοιτάζω και φέτος αποφάσισα να μην το κάνω. Ομως, όλοι πανηγύριζαν και δεν ήξερα τι έχει γίνει, ήταν το χειρότερο που μπορούσε να μου συμβεί”.

Μικρότερη είχε συμβεί και κάτι χειρότερο: “Κάνω επί κοντώ από τα δέκα μου. Επειτα από τις πρώτες επιτυχίες είχα προβλήματα και τώρα έγινε αυτό που ονειρευόμουν. Το είχα στο μυαλό μου πολύ καιρό. Οταν ήμουν μικρή έλεγα να προσέχω πως περνάω τον δρόμο, φοβόμουν μήπως με χτυπήσει αυτοκίνητο και μετά δεν θα μπορούσα να κάνω παγκόσμιο ρεκόρ”.

Γελαγε ασταμάτητα κι έλεγε ό,τι της ερχόταν πρώτο στο μυαλό. Ηταν σ’ ένα φανταστικό παραλήρημα: “Επί δύο εβδομάδες δεν μπορούσα να κάνω προπόνηση και με βοήθησαν εδώ οι φυσικοθεραπευτές. Σήμερα ήμουν καλά. Α! Είμαι και με αντιβιοτικά αυτή τη στιγμή και δεν το πιστεύω ακόμη αυτό που έχει συμβεί!”

Κλείνοντας ήταν πολύ γλυκιά: “Ευχαριστώ όσους μου στάθηκαν και όσους μου στέλνουν μηνύματα και συγγνώμη που σας ξενύχτησα!”

http://www.newsit.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.