Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Κατέρρευσε το ταβάνι σε αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας- Από θαύμα δεν ήταν μέσα παιδιά

Κατέρρευσε το ταβάνι σε αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας-  Από θαύμα δεν ήταν μέσα παιδιά

xrvbnszxrf59cb3c8152de6Συνέβη σε χώρο όπου συγκεντρώνονται καθημερινά δεκάδες παιδιά. Οι πληροφορίες λένε ότι μετά από λίγη ώρα εκεί στο σημείο όπου βρίσκεται και το πανάκριβο πιάνο, είχαν ραντεβού παιδιά για πρόβα.

Ο λόγος για την αίθουσα του ισογείου του Δημοτικού Ωδείου της Πάτρας στη διασταύρωση τω οδών Μαιζώνος και Αράτου. Ήταν Κυριακή μεσημέρι όταν το ταβάνι της μεγάλης διπλής αίθουσας κατέρρευσε με βρόντο σαν να ήταν χάρτινο.

– Της Γιώτας Κοντογεωργοπούλου-

Το θέμα ήρθε χθες στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ενώ ακολούθησε αυτοψία από μέλη του στην αίθουσα που κατέρρευσε και στην οποία όπως φέρεται να είπε ο διευθυντής του ωδείου επρόκειτο να μπουν παιδιά για να κάνουν πρόβα. Το κτίριο αποφασίστηκε να σφραγιστεί μέχρι να αποφανθούν οι μηχανικοί του Δήμου για τη δυνατότητά του να φιλοξενεί μαθητές. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν για το γεγονός ότι μια τόσο επικίνδυνη αίθουσα είναι σε χρήση, ούτε για τους λόγους που αποσιωπήθηκε η κατάρρευση για τρεις ημέρες.

Πρόκειται για το κτίριο όπου παλιά στεγαζόταν το αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας. Θα το αναγνωρίσετε από το γεγονός ότι είναι τυλιγμένο με κορδέλα, εξαιτίας της πτώσης σοβάδων στο εξωτερικό του. Επίσης θα το αναγνωρίσετε από το γεγονός ότι ακριβώς απέξω κοσμείται από δύο κάδους χωρίς καπάκι για υγειονομική…προστασία των μαθητών.

 

tempo24.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.