Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020

Κατεστραμμένες οι προστατευτικές μπάρες στο δρόμο Αστακός-Πλατυγιάλι

geg-prostateftikes-bares
Στο δρόμο Αστακός-Πλατυγιάλι οι προστατευτικές μπάρες είναι κατεστραμμένες, δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι παραπονιούνται, καθώς η επικινδυνότητα του δρόμου αφού υπάρχουν πολλές στροφές, είναι πολύ μεγάλη, ειδικά το βράδυ.
Ξεκινώντας τη διαδρομή από τον Αστακό, συναντάς επικίνδυνες στροφές και τα πρώτα σημάδια της εγκατάλειψης του δρόμου είναι ορατά, αφού οιπροστατευτικές μπάρες είναι στραβωμένες και διαλυμένες, και αναμφίβολα αποτελούν απειλή για την ασφάλεια των οδηγών.
Επειδή οι κίνδυνοι παραμονεύουν με τις διαλυμένες μπάρες, ας παρέμβουν ο Δήμος και η Περιφέρεια να διορθώσουν το σοβαρό αυτό πρόβλημα, βελτιώνοντας την ασφάλεια του οδικού μας δικτύου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    Εγώ θα έλεγα όποιος τις Χάλασε να τις πληρώσει. Το να τις χαλάει ο καθένας και εσείς να ζητάτε να τις πληρώσουμε εμείς, είναι αδιανόητο. Όποιος λοιπόν τις χάλασε να τις πληρώσει. Οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται δεν έιδαν κανένας να τις χαλάει, κανένα αυτοκίνητο να πέφτει επάνω; Πως έτσι ξαφνικά τις είδαν χαλασμένες;

  2. jimy

    Όποιος τις χάλασε να τις πληρώσει. Καλά αυτοί οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται δεν είδαν ποτέ κανένας να τις χαλάει δεν έιδαν ποτέ κανένα αυτοκίνητο να πέφτει πάνω δεν είδαν ποτέ τίποτε; πώς ξαφνικά τις είδαν κατεστραμένες και θέλουν να πληρώσουμε εμείς οι άλλοι για να φτιαχτούν; Όποιος λοιπόν τις χάλασε να πληρώσει για να φτιαχτούν. Αμάν ποιά άλλοι να χαλάνε και οι μαλάκες να πληρώνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.