Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Αγρίνιο: Κατέθεσε στεφάνι για το Πολυτεχνείο ο ΣΥΡΙΖΑ

Αγρίνιο: Κατέθεσε στεφάνι για το Πολυτεχνείο ο ΣΥΡΙΖΑ

“Η Δημοκρατία και η ιστορική μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα”

Σε κατάθεση στεφάνου προς τιμήν της συμπλήρωσης 47 ετών από την εξέγερση του Πολυτεχνείου προχώρησε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου. “Η Δημοκρατία και η ιστορική μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα”, αναφέρει η ανακοίνωση που έχει ως εξής:

Σήμερα συμπληρώνονται σαράντα επτά χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Σαράντα επτά χρόνια από μια από τις φωτεινότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας της χώρας.

Μια στιγμή που φωτίζει και εμπνέει τους αγώνες, τις διεκδικήσεις και τις ανησυχίες των νέων στα χρόνια που ακολούθησαν και ιδιαίτερα σήμερα, στις δυσμενείς συνθήκες που διαμορφώνονται.

Με ευθύνη για την τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αιτωλοακαρνανίας και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου τίμησαν και φέτος τους νεκρούς και τους αγώνες του λαού μας για Δημοκρατία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη, καταθέτοντας στεφάνι στο μνημείο πεσόντων στην πλατεία Δημάδη, καταργώντας στην πράξη  το αντιδημοκρατικό και διχαστικό μέτρο της απαγόρευσης συναθροίσεων.

Η κυβέρνηση με την πολιτική της κάνει πιο επίκαιρο από ποτέ το σύνθημα «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», που θα πλαισιώσει το καθολικό αίτημα για Υγεία και κοινωνική προστασία.

Η Δημοκρατία και η ιστορική μνήμη δεν μπαίνουν σε καραντίνα.

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.