Πέμπτη, 30 Ιουλίου, 2020

Καθαρίζουν μόνοι τους οι κάτοικοι της παραλίας Σταμνάς

Στον καθαρισμό της παραλίας Σταμνάς αποφάσισαν να προχωρήσουν μόνοι τους οι κάτοικοι, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι, καθώς η δημοτική αρχή δεν έκανε καμία κίνηση μέχρι τώρα.

Αν και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών δεν είχε καθαριστεί ο οικισμός της παραλίας Σταμνάς που είχε γεμίσει από σκουπίδια, και τρωκτικά. Μάλιστα ένας εκ των καταστηματαρχών της παραλίας, ανέφερε στον δήμαρχο και το πρόβλημα της διαρροής που υπάρχει στην διώρυγα Δ20 και ο κ. Καραπάνος εμφανίστηκε έκπληκτος, διότι δεν το γνώριζε, σύμφωνα με την μαρτυρία του ίδιου του επιχειρηματία.

Η ΑΙΧΜΗ βέβαια έχει κάνει πολλά ρεπορτάζ σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα και οι κάτοικοι και επαγγελματίες άπειρα έγγραφα προς κάθε αρμόδια κατεύθυνση, οπότε είναι αδύνατον κάποιος να μην το γνωρίζει.

Εκείνο πάντως που έχει σημασία είναι ότι, ενόψει καλοκαιριού θα έπρεπε να γίνονται καθαρισμοί σε τέτοιες περιοχές και να μην αναγκάζονται οι κάτοικοι μόνοι τους να κάνουν αυτή τη δουλειά. Μάλιστα σχετική ανάρτηση έχει γίνει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από κατοίκους που θέλουν να δείξουν το πρόβλημα.

Παρόμοια ανάρτηση έκανε πρόσφατα και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Ηλία, με σχετικό φωτογραφικό υλικό, υποστηρίζοντας ότι ο δήμος δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον για την αποκομιδή ούτε των οικιακών απορριμμάτων, ούτε των υπολειμμάτων κλαδέματος και άχρηστων αντικειμένων που πετιούνται στους δρόμους, διότι στο χωριό δεν υπάρχουν αρκετοί κάδοι.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΑ

Πηγή: aixmi-news.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΝΙΚΟΣ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ ΚΑΡΑΠΑΝΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΜΑΥΡΙΣΤΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΑΜΝΑ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.