Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου, 2020

Κατσιφάρας: αυτοί που παρακαλούσαν να γίνουν δοτοί μας τη βγαίνουν από πάνω!

Κατσιφάρας: αυτοί που παρακαλούσαν να γίνουν δοτοί μας τη βγαίνουν από πάνω!

perifereiako symvoulioΟργισμένες ήταν οι απαντήσεις του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα στην κριτική που δέχθηκε για την απόφαση να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια και όχι από εθνικούς πόρους η διπλή οδική σύνδεση της Λευκάδας με Άκτιο και Βόνιτσα.
Το γνωστό ζήτημα ,που αποτέλεσε βασική εστία της αντιπαράθεσης του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου με τον περιφερειάρχη, τέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου κατά τη συζήτηση του θέματος “προσπελασιμότητα, άρση επικινδυνότητας και οδική ασφάλεια”.
Ο πρώην νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας και επικεφαλής παράταξης του περιφερειακού συμβουλίου Θύμιος Σώκος επέκρινε τους χειρισμούς της περιφερειακής αρχής για το ζήτημα. Τόνισε πως για αυτές τις αποφάσεις θα έπρεπε να προηγείται συζήτηση στο περιφερειακό συμβούλιο.
Στη δευτερολογία του ο Κατσιφάρας υπήρξε αιχμηρός και δεν παρέλειψε και τα υπονοούμενα. Χαρακτηριστική η αναφορά του: «έτυχε να πορευτώ στην πολιτική μου ζωή μόνο με κάλπη. Είχα κάνει δήλωση πως δοτός δεν θα πάω πουθενά. Και ξέρετε πως τα φέρνει η ζωή; Αυτοί που παρακαλούσαν να γίνουν δοτοί να σου βγαίνουν και από πάνω μετά».
Σημειωτέον πως στις θέσεις του Θύμιου Σώκου αντέδρασε έντονα και ο δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας Γ.Αποστολάκης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. jem

    Γιατί ρε Κατσιφάρα εσύ αποφασίζεις με το έτσι θέλω που θα δώσεις τα λεφτα.
    Δεν Κατλάλαβα δικά σου είναι. Αι κατούρα μας λοιπόν.

  2. Σταυρος

    Καλά να πάθετε, πατρινούς θέλατε ??? Να τους χαίρεστε !!!
    Έτσι και αλλιώς οτα αναφέρονται στην Αιτωλοακαρνανία, απεκιδες μας λένε υποτιμητικά..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.