Τρίτη, Σεπτέμβριος 24, 2019

Καζαντζής για ασφαλτοστρώσεις: Οι τακτικές Μαυρογιαλούρου προκαλούν θυμηδία και σαρκασμό

Οι προεκλογικές ασφαλτοστρώσεις της δημοτικής αρχής Αγρινίου αποτέλεσαν αφορμή κριτικής του υποψήφιου δημάρχου Νίκου Καζαντζή. Η ανακοίνωση:

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Ζούμε εδώ και έναν (1) μήνα περίπου την λογική της παλαιοκομματικής πολιτικής, όπου με πασπαλίσματα και ξεσκονίσματα προσπαθεί η δημοτική Αρχή να παραπλανήσει και να διασώσει ό,τι μπορεί.
Δρόμοι έχουν αποκλειστεί, ο κόσμος ταλαιπωρείται, η κυκλοφορία υπερφορτώνεται δραματικά. Και όμως, ο Δήμαρχος επαίρεται για έργο που συνεχίζεται.
Ξεχνά όμως ότι : 1) Με βιαστικές και απελπισμένες ενέργειες δεν γίνεται σωστή δουλειά, 2) Το έργο των ασφαλτοστρώσεων μπορούσε να έχει γίνει τον Αύγουστο του 2018 όταν ο κόσμος έλειπε κατά μεγαλύτερο ποσοστό του σε διακοπές, 3) Είτε με ασφαλτοστρώσεις είτε χωρίς αυτές τα μαγαζιά στους δρόμους της πόλης πάλι θα είναι ερμητικά κλειστά λόγω μηδενικής εμπορικής κίνησης 4) Οι τακτικές Μαυρογιαλούρου προκαλούν θυμηδία και σαρκασμό.
Χωρίς να γνωρίζω τεχνικά θέματα, με ενημερώνουν ειδικοί, ότι η άσφαλτος πρέπει να έχει υψηλή θερμοκρασία όταν στρώνεται, περίπου 140 βαθμούς. Σήμερα με την βροχή εφαρμόστηκαν οι κανόνες και οι προδιαγραφές; Ή θα ακούσουμε ότι είναι ψυχρή άσφαλτος. η οποία όμως περιέχεται σε σακουλάκια ;
Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται ότι αυτό που όλη η αντιπολίτευση ισχυρίζεται τα προηγούμενα χρόνια είναι βάσιμο. Περί προχειρότητας δηλαδή. Και η λαϊκή ρήση ότι: όταν οι άνθρωποι σχεδιάζουν ο Θεός γελάει.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
πρ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. προεκλογικός

    Το ίδιο που κάνει ο Τσίπρας κάνει και ο δήμαρχος. Ποια η διαφορά?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.