Τετάρτη, Ιούνιος 19, 2019

Κεφαλονιά: η κοινότητα του ΤΕΙ αποχαιρετά τον πρόωρα χαμένο Αγρινιώτη Νίκο Παππά

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση για την ξαφνική απώλεια του Αγρινιώτη καθηγητή του ΤΕΙ Αργοστολίου Νίκου Παππά.

Ένας καλός και ευαίσθητος άνθρωπος που μόλις στα 41 του χρόνια έφυγε για πάντα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η κοινότητα του ΤΕΙ αποχαιρετά τον Νικο Παππά –

Άγης Κονιδάρης, πρώην προϊστάμενος του ΤΕΙ Ψηφιακών Μέσω και Επικοινωνίας: «Είναι πολύ δύσκολο να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να αποχαιρετήσεις για πάντα έναν φίλο, έναν συνεργάτη έναν καλό και ευαίσθητο άνθρωπο. Νίκο δεν θα ξαναφτιάξουμε ακόμα ένα εργαστήριο, δεν θα ξαναστήσουμε PC, δεν θα ξαναρυθμίσουμε IP και router. Όμως, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ όλοι εμείς, ούτε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Καλό παράδεισο Νίκο Παππά.»

Nίκος Μπούκας, καθηγητής του τμήματος Ληξουρίου: «Θεωρώ πως όλα τα μέλη των τριών Τμημάτων του τέως Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων που εδρεύουν στην Κεφαλονιά, έχουν συγκλονιστεί από την είδηση του θανάτου του εξαιρετικού συνεργάτη επί χρόνια Νίκου Παπά. Επί σειρά ετών πρόσφερε τις υπηρεσίες του και στο Τμήμα του Ληξουριού και είχαμε άψογη συνεργασία. Ένα πελώριο ΓΙΑΤΙ κυριαρχεί στην σκέψη μας. Δε θα αποχαιρετίσω το Νίκο γιατί θα τον θυμάμαι πάντα. Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν οι ζώντες παύουν να τους θυμούνται.»

Δημήτρης Κόκκος, απόφοιτος του τμήματος: «Το καλύτερο σου ήταν να με πειράζεις για τις παρατάξεις και ειδικά την περίοδο που θα είχαμε εκλογες στη σχολή. Δε θα ξεχάσω ποτε όμως την κουβέντα μας 4 η ώρα τα ξημερώματα μετά απο ενα πάρτι του ΤΕΙ σε ενα παγκάκι του Αργοστολίου. Ίσως ασυνείδητα με επηρεασες σε οτι έχω κάνει απο τότε. Δεν καταφέρνουν πολλοί καθηγητές να γίνουν αυτο που έγινες εσυ στα μάτια των παιδιών σου. Καλό ταξίδι δάσκαλε. Καλή αντάμωση φίλε Νίκο.»

www.inkefalonia.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.