Σάββατο, 31 Οκτωβρίου, 2020

“Κοινωνία Μπροστά”: Σπουδαία εξέλιξη η διεύρυνση της χωρικής αρμοδιότητας του Φορέα Διαχείρισης

limnothalassa

Σπουδαία εξέλιξη χαρακτηρίζει τη διεύρυνση των χωρικών αρμοδιοτήτων του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων, η δημοτική παράταξη Μεσολογγίου “Κοινωνία Μπροστά”. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
• Ο «Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου» μετονομάζεται σε «Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου – Ακαρνανικών Ορέων» με έδρα το Αιτωλικό.
• Η χωρική αρμοδιότητα διευρύνεται και επεκτείνεται περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων το Δέλτα Αχελώου, τη Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου – Αιτωλικού, τις εκβολές Ευήνου, τις νήσους Εχινάδες, τη νήσο Πεταλά, το όρος Παναιτωλικό, το όρος Βαράσοβα, τη λίμνη Οζερός, τις λίμνες Τριχωνίδα και Λυσιμαχεία, το όρος Αράκυνθος και τα Στενά Κλεισούρας, τη λίμνη Αμβρακία και το όρος Τσέρεκας (Ακαρνανικά).
• Το σύνολο της νέας έκτασης χωρικής αρμοδιότητας του νέου φορέα είναι πλέον 140.057,65 (ha).
Αξίζει εγώ να επισημάνουμε ότι η παράταξή μας «Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» είχε δώσει μάχη για τη διεύρυνση του φορέα αλλά και την επιπλέον στελέχωσή του με το απαραίτητο επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, πράγμα το οποίο μετά την παραπάνω θετική εξέλιξη, καθίσταται άκρως αναγκαίο.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

limnothalassa-eggrafa (1)

limnothalassa-eggrafa (2)

limnothalassa-eggrafa (3)

limnothalassa-eggrafa (4)

limnothalassa-eggrafa (5)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.