Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Κοινωφελής Αγρινίου: η προκήρυξη για 47 θέσεις καλλιτεχνικού προσωπικού για τη σεζόν 2020-2021

Κοινωφελής Αγρινίου: η προκήρυξη για 47 θέσεις καλλιτεχνικού προσωπικού για τη σεζόν 2020-2021

Αναρτήθηκε στη “Διάυγεια” η προκήρυξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου για τη πλήρωση 47  θέσεων, καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για την κάλυψη εποχιακών αναγκών της , ήτοι τη λειτουργία καλλιτεχνικών τμημάτων για το έτος 2020-2021.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες, ημερολογιακές και αρχίζει από την Παρασκευή επτά (7) Αυγούστου και λήγει τη Δευτέρα δέκα επτά
(17) Αυγούστου 2020.

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στο Νομικό Πρόσωπο με την επωνυμία: «ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ» και θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα Γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου» στην οδό Δαγκλή 27 στο Αγρίνιο, (πληροφορίες: τηλέφωνο 26413 60613 – 26413 60615), μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων.  Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτησή τους απορρίπτεται.

Η επιλογή θα γίνει από την τριμελή επιτροπή (η οποία έχει συσταθεί με την υπ’ αριθμό 19/2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Α.), μετά τη λήξη
της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών στο κτήριο που στεγάζεται η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου (οδός: Στρ. Παν. Δαγκλή 27 Αγρίνιο).

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης, θα αναρτηθεί στους πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου Αγρινίου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου, καθώς και στο Πρόγραμμα Διαύγεια και θα συνταχθούν σχετικά αποδεικτικά.

Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, ενώπιον της τριμελούς επιτροπής, της Επιχείρησης μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία
λήγει μετά την πάροδο τριών (3) ημερολογιακών ημερών από την ανάρτηση.

Ο οριστικός πίνακας των επιτυχόντων θα καταρτισθεί από την ως άνω τριμελή επιτροπή καλλιτεχνικού Προσωπικού και η οποία θα τηρήσει την όλη διαδικασία σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 524/80.

Αναλυτικά η προκύρηξη με τις θέσεις ΕΔΩ 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ!!!

    20% πριμοδότηση στον ίδιο φορέα!!!! βολεμένα τα ίδια και ίδια δικά τους παιδιά!! κάνουν ότι γουστάρουν και κανείς δεν μιλά !! Δεκάδες άξιοι καλλιτέχνες και νέοι άνθρωποι άξιοι και με εμπειρία μένουν συνέχεια στην απέξω!!! Ντροπή τους!!!!!!

  2. ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΒΛΑΧΙΑ!!!

    Ξεφτίλα με το 20% πριμοδότηση στη προυπηρεσία στον ίδιο φορέα!!! η προυπηρεσία στο αντικείμενο πριμοδοτείται!!!! εκτός αν βολεύεις τους ίδιους και τους ίδιους συνέχεια… Εεεεεε τότε κάνε ανανέωση σύμβασης .Μη κοροιδεύεις σαν Δήμος τους πολίτες επίτηδες! Είναι ξετσιπωσιά!!! Και γιατί παρακαλώ δεν ανακοινώνονται τα μέλη της καλλιτεχνικής Επιτροπης???? Η κ. Παπαγεωργίου που ήταν στις προηγούμενες τι καλλιτεχνική Παιδεία διαθέτει??? ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΚΟΥΤΟΒΛΑΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.