Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Κοπή πίτας με διμέτωπη κριτική από τον Δημήτρη Τραπεζιώτη

Σκληρό ροκ για Παπαναστασίου και Σταρακά.

Φουλ επίθεση στη δημοτική αρχή Παπαναστασίου αλλά και στην αντιπεριφερειάρχη και υποψήφια δήμαρχο Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά επιφύλασσε ο Δημήτρης Τραπεζιώτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία με όραμα για το δήμο Αγρινίου», μιλώντας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας που είναι σε εξέλιξη σε κατάμεστο χώρο εστίασης στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει και μουσικό πρόγραμμα αλλά προηγήθηκε αυτού το σκληρό ροκ Τραπεζιώτη που ανέπτυξε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του οποίου ηγείται με στόχο τη δημαρχία Αγρινίου , έχοντας την άτυπη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν άλλωστες, μεταξύ πολλών άλλων, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος και Μαρία Τριανταφύλλου αλλά και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής της Β’ Αθηνών.
Οι παρόντες άκουσαν τον Δημήτρη Τραπεζιώτη να χαρακτηρίζει για μια ακόμη φορά τη δημοτική αρχή ως τη χειρότερη που πέρασε από το Αγρίνιο με ανύπαρκτο έργο που έχασε διψήφιο αριθμό προγραμμάτων.
Υποστήριξε ότι και ο Γιώργος Παπαναστασίου είναι υπεύθυνος για τη μη σύνδεση της Ιόνιας Οδού με το Αγρίνιο καθώς ως πρόεδρος του ΤΕΕ είχε κάνει άλλη εισήγηση ενώ τον επέκρινε που δεν έφερε στο δημοτικό συμβούλιο το ζήτημα του Πανεπιστημίου και άλλα σημαντικά θέματα όπως το πάρκο. Άσκησε εξάλλου συνολική κριτική στη δημοτική αρχή Αγρινίου με σκληρές εκφράσεις.
Αιχμηρός ο Δημήτρης Τραπεζιώτης υπήρξε και για την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφια Δήμαρχο Αγρινίου Χριστίνα Σταρακά. Υποστήριξε πως κατά τη διάρκεια της θητείας της δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα έργο που να έγινε στο Αγρίνιο με προσωπική της παρέμβαση. Σύμφωνα με τον Δ. Τραπεζιώτη, η αντιπεριφέρεια ευθύνεται για το έκτρωμα της εθνικής οδού από Ερμίτσα έως το Αγρίνιο που έχει κοστίσει τη ζωή σε συνανθρώπους.
Υποστήριξε εξάλλου πως η κ. Σταρακά «δεν θα έπρεπε να έχει τα μούτρα να ζητήσει την ψήφο των δημοτών στην απέναντι όχθη της λίμνης Τριχωνίδας καθώς αν και αρμοδιότητα της Περιφέρειας, δεν καθαρίστηκαν τα ρέματα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει δύο φορές το Ζευγαράκι».
«Η κ. Σταρακά εικονιζόταν μαζί με τον κ. Παπαναστασίου σε χορούς και πανηγύρια. Κανονικά δεν θα έπρεπε να κατεβαίνει ως υποψήφια Δήμαρχος αλλά ως Δημοτική Σύμβουλος με τον κ. Παπαναστασίου», ανέφερε χαρακτηρστικά.
Η εκδήλωση είναι σε εξέλιξη παρουσία πολλών μελών και φίλων του συνδυασμού που εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για το εκλογικό αποτέλεσμα. Σημειώνεται ότι ο κ. Τραπεζιώτης έκοψε την πίτα σε πέντε κομμάτια τα οποία αφιέρωσε κατά σειρά: στη Δημοκρατία, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, στον Δήμο Αγρινίου, στις γυναίκες και στους παρευρισκομένους της εκδήλωσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. Άκης Λεπενούς

  Μην κοροϊδεύετε τον χωριανό μου. Τώρα που θα τον χρυσώσει η Αννίτα για να είναι στην εκπομπή της εσείς όλοι που γελάτε θα νιώσετε φτωχομπινέδες.

 2. Α.Ο

  Για τις λακκούβες στο Αγρίνιο φταίνε οι πολίτες που βγάζουν φωτογραφίες …και βέβαια η έντονη βροχή, για τις υπόλοιπες καταστροφές ο σύριζα και η περιφέρεια…οπότε το αφήγημα έχει βγει για το ποιος είναι,ο καλύτερος δήμαρχος και
  ποια η καλύτερη κυβέρνηση,σύμφωνα με “τακτικούς αντικειμενικούς σχολιαστές”.

 3. ΠΑΣΟΚΟΣ

  Αντικειμενικός
  Μόνο ο Θάνος δεν έκανε χαιρετισμό.

 4. ΕΠΟΣ

  Ο Αλ6ς δεν ήρθε; Μάλλον πήγε πλατεία για φαΐ με τον άλλον που έχε φύγει από το πασοκ για να παει ΓΑΠ μετά πούλησε τον ΓΑΠ ξεναγύρισε με κωλοτούμπα στο πασοκ για να βρίζει τον αρχηγό και το κόμμα σας και τώρα με τη κωλοτούμπα στην κωλοτούμπα …..μπροστά σας θα σας δίνει εντολές. ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΑΝΟ
  Μη ψάχνετε στην πίτα. Μπορεί να βρείτε τον ίδιο υπ. δήμαρχο αν θέλετε και φυσικά επιτρέπεται να χει δύο και τρεις καρέκλες μέσα στο κόμμα αλλιώς βάλτε την επιλογή του την Σταρακά να σας λύσει τον γόρδιο κόμπο……
  Από μυαλό μυτζήθρα Συριζαίοι. Ντροπή ρε παιδιά. Εδώ δεν πνιγήκατε στα βαθιά πήγατε στα ρηχά………..

 5. Ο θρύλος!!!

  Ροδίτη έμαθα ότι ο Παναιτωλικός θα αλλάξει έδρα…θα πάει στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου γιατί είναι σε άριστη κατάσταση…έχει προδιαγραφές ΟΥΕΦΑ…πλέον το μπουκάλι ο Μήτσος δεν θα το γεμίζει από τη λίμνη στο Καστράκι…θα πηγενει στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου να το γεμίζει όταν βρέχει γιατί γίνεται λίμνη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.