Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Έκοψε την πίτα του o Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαργιάδας

Έκοψε την πίτα του o Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαργιάδας

Σε εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας. Η ανακοίνωση του  αναφέρει τα εξής:

Μέσα σε χαρούμενη και εορταστική διάθεση πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 6 Ιανουαρίου, ημέρα των Αγίων Θεοφανείων, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας, στο φιλόξενο καφενείο του κ. Στάικου Ιωάννη, παρουσία μελών, φίλων, και αυτοδιοικητικών παραγόντων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ Γρίβας Ευθύμιος καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Σαργιάδας κ. Κροκίδας Δημήτριος.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Παναγιώτης Σαβελώνας. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βραχωρίτης Κωνσταντίνος, ο οποίος αφού πρώτα χαιρέτησε και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τους ευχήθηκε να έχουν μια χρονιά γεμάτη Υγεία, Δημιουργία και Ειρήνη. Έπειτα αντιφώνησε ο Αντιδήμαρχος ευχόμενος σε όλους τους παριστάμενους καλή και δημιουργική χρονιά

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου δώρησε στον Αντιδήμαρχο ένα συμβολικό δώρο , την εικόνα με τους Προστάτες του Χωριού Αγίους Ταξιάρχες. Επίσης δώρα μοιράστηκαν στα μικρά παιδιά καθώς και στις γυναίκες του συλλόγου όπου σε κάθε εκδήλωση δηλώνουν παρούσες με την δημιουργία γευστικότατων εδεσμάτων.

Η πολύ νόστιμη πρωτοχρονιάτικη πίτα ήταν μια προσφορά του Αντιδήμαρχου κ. Ευθύμιου Γρίβα. Τυχερός της ημέρας που κέρδισε το φλουρί, ήταν ο Δημήτριος Αποστολόπουλος του οποίου και ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη Υγεία και Τύχη.

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας εύχεται καλή χρονιά με Υγεία, Ευτυχία και Ευημερία το νέο έτος. Ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του που παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, καθώς επίσης και την Δήμητρα-Μαρία Νταγιάντα για την εθελοντική της συνεισφορά με την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.