Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 2021

Κορωνοϊος-Αιτωλοακαρνανία: διασπορά στα κρούσματα του Σαββάτου με τη Βόνιτσα να «βράζει»

Κορωνοϊος-Αιτωλοακαρνανία: διασπορά στα κρούσματα του Σαββάτου με τη Βόνιτσα να «βράζει»

Eυρεία είναι η διασπορά του κορωνοϊού στην Αιτωλοακαρνανία όπως προκύπτει και από την κατανομή των 55 κρουσμάτων του Σαββάτου 28 Αυγούστου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, 21 εντοπίζονται στο Αγρίνιο, δέκα στη Βόνιτσα, οκτώ στο Μεσολόγγι, τέσσερα στη Ναύπακτο, δυο στο Παναιτώλιο, δυο στην Κατούνα, δυο στο Αιτωλικό  και από ένα σε Αστακό, Νεοχώρι, Πάλαιρο, Πλαγιά, Παραβόλα και Αντίρριο.

Τα στοιχεία αυτά επιβεβαιώνουν πως «βράζει» η ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας (τα 12 του Σαββάτου εντοπίζονται στον εν λόγω δήμο)  και για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθούν από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Βόνιτσα στην αίθουσα του ΚΑΠΗ  (οδός Μακαρίου Κύπρου) την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 09:30 έως τις 14:00.

Εκτάκτως δωρεάν έλεγχοι θα γίνουν αύριο, Τρίτη 31/8,  και στα Βρουβιανά του Ορεινού Βάλτου καθώς στην περιοχή έχουν εντοπιστεί κρούσματα ενώ ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Νοσοκομείο.

10% θετικότητα στα χθεσινά  rapid τεστ της Ναυπάκτου 

Την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021, πραγματοποιήθηκαν δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε Ναύπακτο και Μεσολόγγι. Στη Ναύπακτο στα 70 rapid test προέκυψαν 7 θετικά (10%) που αφορούν σε δύο άνδρες και 5 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 37 έτη.Στο Λιμάνι Μεσολογγίου εξάλλου σε  86 rapid test προέκυψε ένα θετικό (1.16%) που αφορά σε άνδρα 28 ετών.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.