Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Κορωνοϊός: Στα 60 τα δείγματα για έλεγχο από το Νοσοκομείο Ρίου στο Παστέρ

Κορωνοϊός: Στα 60 τα δείγματα για έλεγχο από το Νοσοκομείο Ρίου στο Παστέρ

Στα 60 ανέρχονται σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, μέχρι αυτή την ώρα (12.58) τα δείγματα που έχουν αποσταλεί για έλεγχο στο Ινσιτούτο Παστέρ, από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” στο Ρίο. Νοσοκομείο αναφοράς για κρούσματα κορωνοϊου.

Στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν μετά το ένατο κρούσμα που επιβεβαιώθηκε και αφορά σε 66χρονος πρώην συνταξιούχο εκπαιδευτικό από την Αμαλιάδα, που είχε ταξιδέψει σε Ισραήλ και Αίγυπτο για θρησκευτική εκδρομή, ακυρώνονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού στο ΠΓΝΠ.

Η είσοδος στους χώρους του νοσηλευτικού ιδρύματος γίνεται μόνο με τη χρήση μάσκας. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η πρόσβαση εντός Νοσοκομείο γίνεται μόνο από μια πόρτα που έχει οριστεί ως πύλη εισοδου, για γιατρούς, νοσηλευτές, εργαζόμενες και άτομα που προσέρχονται για να εξεταστούν.

Υπενθυμίζεται πως ο 66χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Πατρών, ένω λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης μεταφέρθηκε εκεί και η σύζυγος του, που επιβεβαιώθηκε ως το δέκατο κρούσμα κορωνοϊου στην Ελληνική Επικράτεια. Η ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο, με την τήρηση όλων των διαδικασιών που προβλέπονται από το πρωτόκολλο.

Πηγή: tempo24.news

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.