Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Κορωνοϊός – Πολεμικό Ναυτικό: Δείτε πότε ξεκινά η κατάταξη της 2020 Β’ ΕΣΣΟ

Κορωνοϊός – Πολεμικό Ναυτικό: Δείτε πότε ξεκινά η κατάταξη της 2020 Β’ ΕΣΣΟ

Το Πολεμικό Ναυτικό εξέδωσε ανακοίνωση την Πέμπτη, σύμφωνα με την οποία γίνονται κλήσεις προς κατάταξη για τους στρατεύσιμους με τη 2020 Β’ ΕΣΣΟ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, καλούνται να καταταγούν στοΠολεμικό Ναυτικό με τη 2020 Β΄ ΕΣΣΟ, την 11η Ιουνίου και από 15 έως και 19 Ιουνίου:

1. α. Οι στρατεύσιμοι της κλάσης 2022 (έτος γέννησης 2001) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των στρατολογικών υπηρεσιών (ΣΥ) Στερεάς Ελλάδος, Πελοποννήσου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και Κεντρικής Μακεδονίας,

β. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1997 έως και 2022 (έτη γέννησης 1976 έως και 2001) από όλους τους Νομούς της Xώρας, που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγορίας σωματικής ικανότητας πρώτης έως τέταρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης στρατεύσιμης στρατιωτικής υποχρέωσης, ανεξάρτητα εάν έχουν ολοκληρώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση, και των οποίων οι λόγοι της υποχρέωσής για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1η Νοεμβρίου 2019 έως και 31 Ιανουαρίου 2020 και

γ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων της υποπαραγράφου 1β της παρούσας, που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, και η ημερομηνία λήξης της αναβολής περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1η Φεβρουαρίου 2020 έως και 30 Απριλίου 2020.

Οι καλούμενοι στρατεύσιμοι υποχρεούνται να παρουσιασθούν για κατάταξη στο κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠΟΡΟΣ (νήσος Πόρος), εκτός αυτών που έτυχαν οποτεδήποτε αναβολή υγείας ή έχει κριθεί κατά το παρελθόν η σωματική τους ικανότητα από υγειονομική επιτροπή των ΕΔ, οι οποίοι θα παρουσιάζονται απευθείας στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 66-Πειραιάς) αποκλειστικά και μόνο την ανωτέρω ορισθείσα ημερομηνία (11 Ιουνίου 2020). Σε περίπτωση αδυναμίας κατάταξης στην ανωτέρω ημερομηνία, παρουσιάζονται στο κέντρο Εκπαιδεύσεως ΠΟΡΟΣ, αφού επικοινωνήσουν άμεσα με την αρμόδια στρατολογική υπηρεσία, για λήψη σχετικών οδηγιών.
Στο πλαίσιο της πρόληψης, αντιμετώπισης και μείωσης της διασποράς της πανδημίας covid-19, οι καλούμενοι στρατεύσιμοι θα παραλάβουν τα σημειώματα κατάταξής τους ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr. με χρήση κωδικών taxisnet.
Στους στρατεύσιμους, που δεν διαθέτουν ΑΦΜ και κωδικούς taxisnet, θα αποσταλεί σημείωμα κατάταξης, μέσω του αστυνομικού τμήματος του τόπου κατοικίας τους.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.stratologia.gr/.

Πηγή: cnn.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.