Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Koρωνοϊός: σκηνικό… Αγρινίου στην αστυνομία της Λαμίας

Koρωνοϊός: σκηνικό… Αγρινίου στην αστυνομία της Λαμίας

Λάθος συναγερμός για «κρούσματα» σήμανε στην αστυνομία της Λαμίας που τελικά αποδείχτηκαν αρνητικά. Για την εξέλιξη που θύμισε την υπόθεση του Αγρινίου αναφέρει το lamiareport.gr.

Την περασμένη Τετάρτη δόθηκαν ακόμη πέντε θετικά κρούσματα σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Φθιώτιδας (τα τέσσερα ήταν στο Β΄ Τμήμα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.και ένα σε αξιωματικό της Διεύθυνσης).

Τα τεστ στους αστυνομικούς έγιναν στο πλαίσιο ιχνηλάτησης από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Μπορεί τα αποτελέσματα να ήταν θετικά και για τους πέντε, όμως όλοι τους ήταν ασυμπτωματικοί και αυτό τους προβλημάτισε ιδιαίτερα.

Έτσι οι τέσσερις από αυτούς αποφάσισαν να κάνουν μοριακό τεστ σε ιδιωτικά εργαστήρια, τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά. μάλιστα κάποιοι το ίδιο δείγμα το “τσέκαραν” διπλά και ήταν επίσης αρνητικό.

Τελικά και οι πέντε, το πρωί της Δευτέρας, έκαναν πάλι μοριακό τεστ στο νοσοκομείο Λαμίας και τα αποτελέσματα ήταν για όλους αρνητικά.

Όπως είναι φυσικό οι πέντε «θετικοί» αστυνομικοί θα πάψουν να είναι σε καραντίνα και θα επιστρέψουν στις υπηρεσίες τους, ενώ θα διαγράφουν από τις λιστες του ΕΟΔΥ, ως θετικά κρούσματα.

Ωστόσο το ψυχολογικό κομμάτι της όλης περιπέτειας και η αναστάτωση των οικογενειών τους και των δικών τους ανθρώπων, που επίσης μπήκαν σε καραντίνα, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται και τόσο εύκολα.

 www.lamiareport.gr 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.