Κυριακή, 18 Απριλίου, 2021

Κορονοϊός -Τουρκία: Νεκρή 88χρονη Ελληνίδα ομογενής στην Κωνσταντινούπολη

Κορονοϊός -Τουρκία: Νεκρή 88χρονη Ελληνίδα ομογενής στην Κωνσταντινούπολη

Η Τουρκία μετρά εκατοντάδες νεκρούς από τον κορονοϊό με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να προβεί σε εντατικοποίηση των μέτρων. Μεταξύ των θυμάτων, όπως έγινε γνωστό, βρίσκεται και μία 88χρονη ομογενής από την Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με το Έθνος, πρόκειται για την Ηρώ Δάκου, η οποία είχε νοσηλευτεί για περίπου έναν μήνα στο ιδιωτικό νοσοκομείο Οσμάνογλου στην συνοικία Σισλί της Κωνσταντινούπολης και αφότου η υγεία της παρουσίασε βελτίωση μεταφέρθηκε στο ομογενειακό νοσοκομείο Βαλουκλή.

Η 88χρονη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Βαλουκλή τις τελευταίες 15 ημέρες, όπου λάμβανε τη σχετική θεραπεία, παρουσιάζοντας μάλιστα βελτίωση εδώ και 3-4 ημέρες, καθώς ήταν απύρετη. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ξαφνικά με αποτέλεσμα τελικά, να πεθάνει.

Η ομογενής ζούσε μόνη της στην συνοικία Ταταύλα της Κωνσταντινούπολης, καθώς είχε χάσει πριν από χρόνια το σύζυγό της, παιδίατρο στο νοσοκομείο Βαλουκλή, αλλά ήταν σε κατάκλιση εξαιτίας προβλημάτων υγείας για αρκετούς μήνες.

Στο Ελληνικό Νοσοκομείο του Βαλουκλή, αν και δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, ωστόσο νοσηλεύονται και άλλα κρούσματα κορονοϊού, των οποίων όμως κατάσταση δεν κρίνεται σοβαρή.

Πηγή: iefimerida.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.