Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Κώστας Παπαευθυμίου: «Πόρτα-πόρτα» και social media, στη μάχη του σταυρού (video)

Η Χριστίνα Σταρακά είχε προαναγγείλει την πρόθεσή της να φέρει την ανανέωση στον Δήμο βγάζοντας νέα πρόσωπα στην πρώτη γραμμή.

Σε αυτό το πνεύμα κινείται η υποψηφιότητα του Κώστα Παπαευθυμίου, ο οποίος αποτελεί ένα φρέσκο πρόσωπο που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή του Αγρινίου , δηλώνοντας σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για τον τόπο του και τη διάθεσή του να προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη και την ανάδειξη του δήμου Αγρινίου.

Ο νεαρός επιχειρηματίας με την έξυπνη επικοινωνιακή του «καμπάνια» έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών και κερδίζει έδαφος στα social media αποσπώντας θετικές κριτικές τόσο για τον τρόπο που πλασάρει ο ίδιος την υποψηφιότητα του , όσο και για τον τρόπο που καυτηριάζει τα κακώς κείμενα της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Αν αντιστοιχήσει τους σταυρούς με τα like που παίρνει στα social media τότε αναμένεται να αποτελέσει την έκπληξη των εκλογών στο συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά .

Μπορούν όμως τα social media να «εκλέξουν» βουλευτή, δήμαρχο ή δημοτικό σύμβουλο;

Την απάντηση θα την γνωρίζουμε σε λίγες ημέρες σε ότι αφορά την περίπτωση του Κώστα Παπαευθυμίου, που βέβαια δεν μένει μόνο εκεί…

Εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της τεχνολογίας και τις συνδυάζει σωστά με άλλες πιο «παραδοσιακές» και εξίσου αποτελεσματικές μορφές εκλογικής εκστρατείας με κυρίαρχη την άμεση επαφή με τον κόσμο η οποία δεν αντικαθίσταται με τίποτα.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο υποψήφιος και δίνει την μάχη του σταυρού πόρτα πόρτα!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.