Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Κωστής Μαραβέγιας: Δείχνει τα σημάδια από τη λεύκη στα χέρια του και στέλνει το δικό του μήνυμα

Κωστής Μαραβέγιας: Δείχνει τα σημάδια από τη λεύκη στα χέρια του και στέλνει το δικό του μήνυμα

Στις Κάννες βρίσκονται αυτές τις ημέρες ο δημοφιλής αγρινιώτης τραγουδιστής, Κωστής Μαραβέγιας και η σύζυγός του και γνωστή ηθοποιός, Τόνια Σωτηροπούλου, όπου λαμβάνει χώρα το δημοφιλές κινηματογραφικό φεστιβάλ.

Μάλιστα, ο Κωστής Μαραβέγιας θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα για τη λεύκη μέσα από δύο σχετικά stories στο προφίλ του στο Instagram με αφορμή την κυκλοφορία της κούκλας του Κεν με λεύκη που αποσκοπεί στο να κατανοήσουν τα παιδιά τη διαφορετικότητα.

Στο πρώτο, λοιπόν, story που ανέβασε ο Κωστής Μαραβέγιας βλέπουμε τη συγκεκριμένη κούκλα με τον ίδιο να γράφει: «Μία κούκλα με λεύκη βάζει στο παιχνίδι τη διαφορετικότητα».

Στο δεύτερο story ανέβασε μια δική του φωτογραφία όπου διακρίνονται τα σημάδια της λεύκης στο χέρι του, ενώ έγραψε: «Αγαπώ τη λεύκη».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Happy Day ο Κωστής Μαραβέγιας είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για τη λεύκη: «Η διαφορετικότητα είναι κάτι που είναι μέσα στη ζωή μας καθημερινά. Για εμένα είναι κάτι πολύ φυσιολογκό και δεδομένο κι όχι κάτι που ανακαλύπτουμε το 2021. Πρέπει να τα ξεπεράσουμε αυτά τα θέματα και προφανώς, δεν υπάρχει τίποτα να κρύβουμε, άσε που έχει γίνει και της μόδας».

www.reader.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.