Σάββατο, 17 Απριλίου, 2021

Κρούσμα κορωνοϊού στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου

Κρούσμα κορωνοϊού στο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αγρινίου

Επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού έχει προκύψει ,σύμφωνα με πληροφορίες, στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Γυμνασίου-Λυκείου Αγρινίου.

Ειδικότερα, κατόπιν διαγνωστικού ελέγχου εκπαιδευτικός (καταγόμενος από άλλη περιφερειακή ενότητα) βρέθηκε να νοσεί από covid-19 και ως εκ τούτου σήμανε συναγερμός στους αρμόδιους φορείς για τη διαχείριση της κατάστασης.

Ήδη οι στενές επαφές του έχουν τεθεί σε καραντίνα ενώ σήμερα  θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στο χώρο.

Το σχολείο σήμερα δεν λειτουργεί (καθότι η Νεάπολη όπου και βρίσκεται εορτάζει τον πολιούχο Άγιο Δημήτριο) ενώ το γεγονός ότι έπονται νέες μέρες αργίας ελέω 28ης Οκτωβρίου δίνει την ευκαιρία να αξιολογηθεί η κατάσταση, με τις διαβουλεύσεις για το τι μέλει γενέσθαι σε περίπτωση εμφάνισης περισσότερων κρουσμάτων να βρίσκονται σε εξέλιξη. Το σχολείο δεν θα λειτουργήσει και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου, με απόφαση της Διεύθυνσης.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι θα παραμείνει κλειστό καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Στο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο (ΕΕΓΥΕΛ) Αγρινίου, φοιτούν 73 μαθητές-τριες και εργάζονται 37 εκπαιδευτικοί. Την περασμένη Τρίτη, έγινε έλεγχος σε 32 εκπαιδευτικούς από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ και δεν είχε προκύψει κάποιο κρούσμα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.