Σάββατο, 8 Μαΐου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου για εργασίες στα δίκτυα ύδρευσης Μυρτιάς και Αγ. Σοφίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου για εργασίες στα δίκτυα ύδρευσης Μυρτιάς και Αγ. Σοφίας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε σε τμήματα της Εθνικής Oδού Αγρινίου – Θέρμου, για την πραγματοποίηση εργασιών αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης των Τ.Κ. Μυρτιάς και Αγ. Σοφίας του Δήμου Θέρμου, αποφάσισε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Ειδικότερα, η απόφαση περιλαμβάνει τα εξής:

Την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, σε τμήματα της Εθνικής Οδού Αγρίνιου – Θέρμου, ήτοι από την χ/θ 17+600 έως την χ/ 18+300 και από την χ/θ 24+700 έως την χ/θ 25+050, για την πραγματοποίηση εργασιών αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Μυρτιάς και την Τ.Κ. Αγ. Σοφίας του Δήμου Θέρμου, αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, από την Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 μέχρι και την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019, κατά τις ώρες από 7:00 το πρωί έως 7:00 το απόγευμα.

Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «Μ. & Χ. ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ Ο.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ. (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η ισχύς της απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019.

Οι παραβάτες της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα.

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου, ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

*Φωτογραφία αρχείου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.