Σάββατο, Σεπτέμβριος 21, 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δρόμους του Αγρινίου για τον 1ο αγώνα «Trail»

Για την ομαλή διεξαγωγή του 1ου Αγώνα Δρόμου «Trail» και την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων, από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, ελήφθη απόφαση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων ή την εκτροπή αυτής μέσω παρακαμπτηρίων οδών, επί των ενταύθα δημοτικών οδών: Πλατεία Δημοκρατίας – Μπαϊμπά – Β. Παναγοπούλου – Θεοτοκοπούλου – Αγίου Χριστοφόρου – Κολοκοτρώνη – Κόκκαλη – Ιπποκράτους – Βλαχερνών – Προυσιωτίσσης – Καζαντζάκη – Ελ. Βενιζέλου – Παπαστράτου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, όπου αυτά υφίστανται, από ώρα 09.00΄ έως 13.00΄ ώρα της 12/05/2019, για την ασφαλή διεξαγωγή του 1ου αγώνα δρόμου ‘’TRAIL’’, συνολικής διαδρομής 12,5 χλμ.

Τα χρονικά διαστήματα, των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να μειωθούν ή να παραταθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Έναρξη ισχύος της παρούσης την 12/05/2019 και ώρα 09.00΄.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλόμενων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθενται στο Τμ. Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.