Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συντήρηση των κόμβων Παναιτωλίου, Νεάπολης και Στράτου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη συντήρηση των κόμβων Παναιτωλίου, Νεάπολης και Στράτου

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους κόμβους Παναιτωλίου, Νεάπολης και Στράτου στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, για την υλοποίηση του έργου “Συντήρηση – Αποκατάσταση και Άρση επικινδυνότητας”, αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Αναλυτικά η απόφαση περιλαμβάνει:

Την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων, στα κάτωθι σημεία της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, για την εκτέλεση εργασιών καθαρισμού ερεισμάτων, διάνοιξης τάφρων και συντήρησης των δικτύων ηλεκτροφωτισμού:
α. χ/θ 63 + 750 (κόμβος Παναιτωλίου),
β. χ/θ 75 + 350 (κόμβος Νεάπολης),
γ. χ/θ 78 + 850 (κόμβος Στράτου).

Οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τις 7 Ιανουαρίου 2019 έως και τις 30 Απριλίου 2019, από τις 7:00 το πρωί έως και τις 5:00 το απόγευμα.

Οι εργασίες θα εκτελούνται παράλληλα με την κυκλοφορία των οχημάτων επί της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και μετά το πέρας αυτών τα ανακατασκευασμένα τμήματα θα δίδονται άμεσα στην κυκλοφορία.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η απόφαση έχει ισχύ από τις 7 Ιανουαρίου 2019, από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης και για το χρονικό διάστημα από 7 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και τις 30 Απριλίου 2019.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης του παρόντος άρθρου έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου, κατά λόγο αρμοδιότητας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.