Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση στο Αγρίνιο

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την παρέλαση στο Αγρίνιο

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε δημοτικές οδούς της πόλης του Αγρινίου θα ισχύσουν την Δευτέρα για την ασφαλή διεξαγωγή της παρελάσεως για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή θα ισχύσει απαγόρευση στάσης – στάθμευσης των οχημάτων, την Δευτέρα 28/10/2019, από ώρα 07.00′ μέχρι 13.00′ ώρα στις ακόλουθες δημοτικές οδούς,
– Στο τμήμα της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από την οδό Ξενοπούλου έως την οδό Καζαντζάκη
– Παπαστράτου, σε όλο το μήκος της
– Πλατεία Δημοκρατίας,
– Στο τμήμα της οδού Χαρ. Τρικούπη, από την οδό Παναγοπούλου μέχρι την οδό Μακρή
– Στο τμήμα της οδού Ζωοδόχου Πηγής, από την οδό Σπ. Τσικνιά μέχρι την οδό Σουλίου,
– Στο τμήμα της οδού Σπ. Τσικνιά, από την οδό Ζωοδόχου Πηγής μέχρι την πλατεία Ειρήνης
– Στο τμήμα της οδού Αναστασιάδη, από την οδό Βότση μέχρι την Πλατεία Δημοκρατίας.
Θα ισχύσει εξάλλου σταδιακή διακοπή και απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις ως άνω δημοτικές οδούς, καθώς και στις οδούς Μελεάγρου (από τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαιολόγου), Βάρναλη, Μπότσαρη, Ελύτη, Δημοτσελίου, Πάνου Σούλου και Αφών Παναγοπούλου, από ώρα 09.30΄ της Δευτέρας 28/10/2019 έως την 13.00΄ ώρα της ιδίας. Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτηρίων δημοτικών οδών.

Τα χρονικά διαστήματα , των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων (απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων & διακοπή της κυκλοφορίας), δύναται να παραταθούν ή να μειωθούν και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθούν, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.