Σάββατο, Φεβρουάριος 16, 2019

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον 24ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Νεάπολης

agonas-dromou-neapolis

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή διεξαγωγή του 24ου Λαϊκού Αγώνα Δρόμου Νεάπολης του Δήμου Αγρινίου αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Ειδικότερα, η απόφαση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων οι οποίες θα ισχύσουν το Σάββατο 16 Ιουνίου από τις 18:30 έως τις 20:30, προβλέπει:

α) Την διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας της Επαρχιακής Οδού Αγρινίου – Εμπεσού, από την χ/θ 2+900 (κόμβος Τριαντέικων) έως την χ/θ 7+500 (συμβολή αυτής με ανώνυμη δημοτική οδό προς Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου), με ταυτόχρονη εκτροπή αυτής στην Ε.Ο. Αντιρρίου –Ιωαννίνων, μέσω ανώνυμης δημοτικής οδού της Τ.Κ. Σπολάιτας  προς την γέφυρα Αχελώου

β) Την εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, σε όλο το μήκος της δημοτικής οδού Τριαντέικων – Ελαιοφύτου από Κόμβο Τριαντέικων έως γήπεδο Ελαιοφύτου και της διεξαγωγής αυτής μέσω παράπλευρων ανωνύμων δημοτικών οδών.

Το χρονικό διάστημα δύναται να παραταθεί  ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, καθώς και να μην εφαρμοσθεί, στα προκαθορισμένα σημεία, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες επιβάλλουν αυτό, κατά την κρίση του Επικεφαλής των μέτρων τροχαίας.

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας». Η λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.