Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στην Αγία Σοφία Θέρμου

kykloforiakes-rythmiseis
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου για την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Σοφίας του Δήμου Θέρμου αποφάσισε η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Αναλυτικότερα, την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων στην 24+650 χ/θ της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου και σε μήκος 226 μέτρων, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Αγία Σοφία Δήμου Θέρμου, κατά το χρονικό διάστημα από 28/02/2017 έως και 03/03/2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 16:00.

Οι εν λόγω εργασίες στο ανωτέρω σημείο της Εθνικής Οδού, θα πραγματοποιηθούν στην δεξιά πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αγρίνιο.

Κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα, με ευθύνη του αναδόχου της τεχνικής εταιρείας αναμένεται να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τον Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου, με κατάλληλες πινακίδες – εμπόδια και με σημαιοφόρους προειδοποίησης εκτέλεσης έργου για την ημέρα, καθώς και με φωτεινά σήματα για την νύχτα, με μέριμνα της αναδόχου εταιρείας.

Οι παραβάτες της παραπάνω απόφασης, διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.