Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αντιρρίου-Ιωαννίνων για εργασίες συντήρησης στο οδικό δίκτυο του νομού

kykloforiakes-rythmiseis

Απόφαση περί προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σε τμήματα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας για την υλοποίηση του έργου «Εργασίες συντήρησης οδοποιίας του Ε.Ο.Δ. Π.Ε. Αιτ/νίας» έλαβε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, με σκοπό την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών και στην ομαλή και ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα η απόφαση αφορά:

  1. Την εκ περιτροπή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων στα κάτωθι τμήματα Εθνικών Οδών, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας:

α) Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, (κοπή – κλάδεμα δέντρων, καθαρισμός ερεισμάτων) από την χ/θ 15+000 έως την χ/θ 32+000,

β) Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, (κοπή – κλάδεμα δέντρων, καθαρισμός ερεισμάτων, επούλωση λάκκων) από την χ/θ 108+000 έως την χ/θ 139+000,

γ) Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας (αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα), σε όλο το μήκος αυτής,

δ) Ε.Ο. Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου (αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα), από Αγ. Νικόλαο έως Άκτιο,

ε) Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, (καθαρισμός τάφρων, τεχνικών) έως την χ/θ  52+400.

  1. Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση των εκτελούμενων οδικών έργων, κατά το χρονικό διάστημα από 23/01/2017 έως και 28/02/2017, κατά τις ώρες 07:00΄ έως 19:00΄.
  2. Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα των Ε.Ο. θα δίνονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

 

 

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε., Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων) και την εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.