Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και Αγρινίου – Θέρμου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων και Αγρινίου – Θέρμου

kykloforiakes-rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα των εθνικών οδών Αντιρρίου-Ιωαννίνων και Αγρινίου – Θέρμου, για την υλοποίηση εργασιών συντήρησης οδοποιίας του εθνικού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας αποφάσισε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας, Δημήτρης Παπαευθυμίου.

Αναλυτικότερα:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων σε όλο το μήκος της Ε.Ο. Αγρινίου – Θέρμου, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας (εργασίες αντικατάστασης Στηθαίων Ασφαλείας).

Εκ περιτροπή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων από την 108+000 χ/θ έως την 139+000 χ/θ της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας (εργασίες διαγράμμισης).

Εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση των εκτελούμενων οδικών έργων, κατά το χρονικό διάστημα από 12/5/2017 έως και 30/5/2017, κατά τις ώρες 07:00 έως 19:00.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι παραβάτες αυτής της απόφασης διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.