Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Αιτωλοακαρνανίας

kykloforiakes-rythmiseis
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, στην Ε.Ο. Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου και σε τμήμα της Επ. Οδού Βόνιτσας – Ακτίου, για την υλοποίηση του έργου “Εργασίες συντήρησης οδοποιίας του Ε.Ο.Δ. Π.Ε. Αιτωλ/νίας” αποφάσισε ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Παναγιώτης Πετσίνης.

Αναλυτικά:

Η απόφαση περιλαμβάνει την εκ περιτροπή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων από την 2+000 χ/θ έως την 45+700 χ/θ της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, σε όλο το μήκος της Ε.Ο. Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου και σε όλο το μήκος της Επ. Οδού Βόνιτσας – Ακτίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοποιίας (κοπή και κλάδεμα δέντρων, καθαρισμός ερεισμάτων τμηματικά και τμηματική αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα) από 2 Ιουνίου 2017 έως και 1 Ιουλίου 2017, από τις 7:00 έως τις 19:00. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίδονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

Για το παραπάνω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε., Σ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.», θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και θα τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων και την σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

Οι παραβάτες της διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου «περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η λήψη των επιβαλλομένων μέτρων από την 2+000 χ/θ έως την 17+000 χ/θ Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας έχει ανατεθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου και από την 17+000 χ/θ έως την 45+700 χ/θ Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας, από την Ε.Ο. Πρέβεζας – Αγ. Νικολάου και την Επ. Οδό Βόνιτσας – Ακτίου στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.