Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Λαϊκή Ενότητα: Καταδικάζουμε τον τραμπουκισμό και τη βία της Χρυσής Αυγής στις Φυτείες!

Λαϊκή Ενότητα: Καταδικάζουμε τον τραμπουκισμό και τη βία της Χρυσής Αυγής στις Φυτείες!

λαικη-ενότηταH άμεση εμπλοκή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο σοβαρό χθεσινό επεισόδιο στις Φυτείες προκαλεί αντιδράσεις. Η πρακτική του καταδικαστέα αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες οι λόγοι δεν σχετίζονταν με πολιτικές διαφορές αλλά με προσωπικές.

Η Λαϊκή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας με ανακοίνωση καταδικάζει τον «τραμπουκισμό και τη βία της Χρυσής Αυγής στις Φυτείες». « Η επίθεση των τραμπούκων – φασιστών της Χ.Α., με προεξάρχοντα το βουλευτή-τέρας Μπαρμπαρούση, με σιδερογροθιές και ξύλινα καδρόνια, σε ανυποψίαστους θαμώνες καφετέριας των Φυτειών, δεν μπορεί πια να θεωρηθεί μεμονωμένο γεγονός, αλλά αποτελεί αντίληψη και πάγια πρακτική της νεοναζιστικής αυτής οργάνωσης», υποστηρίζει. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καταδικάζουμε τον τραμπουκισμό και τη βία της Χρυσής Αυγής στις Φυτείες!
Η νέα έξαρση βίας και τρόμου της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, στις Φυτείες στις 22/8/2016, δείχνει και βεβαιώνει για άλλη μια φορά το πρόσωπο του φασισμού.
Η επίθεση των τραμπούκων – φασιστών της Χ.Α., με προεξάρχοντα το βουλευτή-τέρας Μπαρμπαρούση, με σιδερογροθιές και ξύλινα καδρόνια, σε ανυποψίαστους θαμώνες καφετέριας των Φυτειών, δεν μπορεί πια να θεωρηθεί μεμονωμένο γεγονός, αλλά αποτελεί αντίληψη και πάγια πρακτική της νεοναζιστικής αυτής οργάνωσης.
Οι ευθύνες των κυβερνήσεων και της πολιτείας, που όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησαν κοινωνικές συνθήκες εκφασισμού και άφησαν χώρο δράσης και εξάπλωσης της νεοναζιστικής και εγκληματικής Χ.Α. είναι τεράστιες και ολοφάνερες. Αντίστοιχες ευθύνες πρέπει να καταλογιστούν και σε όλο το μνημονιακό πολιτικό τόξο, που ανέχεται αυτές τις συμπεριφορές και πρακτικές βίας και τρόμου της Χ.Α.
Οι τραμπούκοι νεοναζί δε μπορεί να μένουν στο απυρόβλητο της βουλευτικής ασυλίας.
Η κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα οφείλουν έμπρακτα να καταδικάσουν, όχι μόνο την επίθεση, τον ξυλοδαρμό και την τρομοκράτηση των Φυτειωτών, από το χρυσαυγίτικο ασκέρι του νεοναζιστή Μπαρμπαρούση, αλλά να απενεργοποιήσουν αυτή καθ’ εαυτή τη Χ.Α.
Καλούμε το δημοκρατικό λαό των Φυτειών και του Ξηρομέρου, όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, να καταγγείλουν, να καταδικάσουν και να απομονώσουν τη Χ.Α. και τους δράστες της.
Απαιτούμε από την Ελληνική πολιτεία να προστατέψει τη δημοκρατία και τους πολίτες της από το φασιστικό τέρας της Χ.Α.!
Όχι άλλη ανοχή στην επαναλαμβανόμενη δράση της Χ. Α. στην Αιτωλοακαρνανία!
Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των δραστών!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.